2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد ی خانوم افتادم ک چند شب پیش نصف شب آورده بودنش درمانگاه حمله پانیک بهش دست داده بود کلی می‌ترسید ...

آدما اگه از زمان مرگشون خبرداشتن دقیقا همین میشد از شدت ترس میمردن

خیلی از مرگا از شدت ترس یا هیجانات بالاست

یاد ی خانوم افتادم ک چند شب پیش نصف شب آورده بودنش درمانگاه حمله پانیک بهش دست داده بود کلی می‌ترسید ...

آخی بنده خدا

آره ترس برادر مرگه

من قبلا از هیچی نمیتذسیدم

جدیدا از کاشت ناخونم میترسم 

من با کسی که میددنست فرداش مرگه دیدن کردم خیلی اروم بود برای شادی روحش یه صلوات بفرستین

میشه تعریف کنی. از کجا میدونست چجوری. 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
من همیشه میگم ایکاش اگه قرار باشه برم خدا قبلش ندایی بده. تا من خونه رو تمیز کنم چون اکثرا کثیفه

تومادرشوور منی ک 🤣🤣🤣🤣

آپاندیسش ترکیده بود زنگ زده ب جاریم با حال خراب زودخودتوبرسووون حالم بده جاری اومده دیده توچ وضعیته زنگ زده شوهرش بیادبیان ببرنش بیمارستان 

این دستای جاریو گرفته جاری فک کرده میخواد وصیت کنه گفته مریم جوون توو این خونه ترووخداا تمیزش کن تاوقتی برگردم 😁😁😁 همیشه خدا خونش جمعه بازاره

آخی بنده خداآره ترس برادر مرگهمن قبلا از هیچی نمیتذسیدمجدیدا از کاشت ناخونم میترسم

این بنده خدا از بیمارستان خیلی می‌ترسید به شوهرش گفته من و ببرین درمانگاه پیش همون پرستارا ک باهام صحبت کردن اما متاسفانه درمانگاه ما یه شب درمیون شب تا صبحه اون شبم درمانگاه بسته بوده یه اجبار بردنش بیمارستان اونجا اینقد ترسیده فشارش رفته بالا و دکترا نتونستن احیاش کنن   

میرم به عشقم اعتراف میکنم بعدشممم کلی غذا و کیک و دسر میخورم بدون اینکه فکر کنم چاق میشم

والا من همه رژیمم را واسه این گرفتم که تو غسالخونه نگن چه بد هیکله😅😂😂😂

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
2810