2777
2789

تو وصیت نامم مینویسم من خواب دیدم فردا فوت میکنم و باور دارم که اتفاق میفته 

بعدم مینویسم تو خواب دیدم فلانی هم قراره با من بیاد اما اگر ویلاشو بزنه بنام بابام خدا عمر دوباره بهش میده😂

بعدم میخوابم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه کلیپ  دیدم  یا آقا فبل از مرگش صداشو ضبط کرده بود😂 کلی چرتو پرت میگفت برا وقتی که مرد و خاکش کردن. صدا رو موقع خاکسپاری پخش کردن همرو می‌خند وند بنطرم خیلی باحال بود

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

میرم حموم نظافت میکنم صورتم رو اصلاح میکنم خونه رو مرتب میکنم با پسرم حرف میزنم نصیحت وصیت میکنم با شوهرم صحبت میکنم .به برادرم زنگ میزنم اونم مواظب پسرم باشه بعدش میخوابم

🥲🥲😂تو راحت باش

مریض شدم رفتم بیمارستان سرم بزنم برام ۶ بار سوزن زدن برام رگ ام رو پیدا نکردن دست ام رو سوراخ سوراخ کردن 

اخرم اومدم خونه 

بخاطر همین ادم نرمالی نیستم الان ببخشید خندیدم 😂

یاد ی خانوم افتادم ک چند شب پیش نصف شب آورده بودنش درمانگاه 

حمله پانیک بهش دست داده بود کلی می‌ترسید همش میگفت احساس میکنم میخوام بمیرم سعی کردیم آرومش کنیم اما هر چی می‌گذشت بیشتر می‌ترسید آخرا داشتیم بهش میخندیدیم و باهاش شوخی میکردیم ک الکی می‌ترسی سرمش ک تموم شد رفت اما شب بعد خبر آوردن تو بیمارستان از شدت ترس و استرس تموم کرده   

وصیتنامه رو میذارم دم دست

از بقیه حلالیت میطلبم

واسه آخرین بار چندتا عکس خوب میگیرم بمونه

یه سری یادداشت و شعرایی که داشتمم میسپارم منتشر شه

گوشی و لب تاپم فکتوری ریست میکنم ( آدم به شدت بد دهنیم متاسفانه🗿😂)

دنیا و مافیها اگر نااهلت ارزانی کند/ با سرگرانی بگذر از دنیا و مافیها بیا...

2810