2777
2789
عنوان

ثبت نام خودرو

72 بازدید | 13 پست

توی هفته بعد سایپا طرح ثبت نام داره ،هرکی میخواد ماشین ثبت نام کنه گوش بزنگ باشهه

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بااین قیمت جدید ارزش ندارهخب همین الان صفرش از بازار ازاد میخذن

هنوز قیمت تصویب نشده انگار

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
بااین قیمت جدید ارزش ندارهخب همین الان صفرش از بازار ازاد میخذن

اگر هم قیمت کارخونه بره بالا ،طبیعتا قیمت آزادش هم بالا میره

قطعا اون کسی میخواد بخره تااون موقع صبر نمیکنه همین فردا میره میخره

شک نکن اگر  نمایشگاه دار بود ببره ماشین گرون میشه نمی‌فروشه اونم داره همینجا زندگی می‌کنه ی هفته ماشینو میخوابونه بعد ۱۰۰تومن گرونتر میفروشه

شک نکن اگر نمایشگاه دار بود ببره ماشین گرون میشه نمی‌فروشه اونم داره همینجا زندگی می‌کنه ی هفته ماش ...

خریدار واقعی از نمایشگاه دار نمیخره از اونی الان گیر پوله میخره

خریدار واقعی از نمایشگاه دار نمیخره از اونی الان گیر پوله میخره

اونم حرفیه ،ولی چندتا پیدا میشه که گیر پول باشن 

در ثانی من فقط اطلاع رسانی کردم برای کسایی که میخوان ثبت نام کنن