2777
2789

دنیای قشنگی نبود

به یاد حضرت مادر، بانوی بی نشان حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها👈 https://musicfile.ir/madahi/2956/                                                                                          به یاد حضرت پدر، شاهِ نجف حضرت علی بن ابی طالب 👈https://kashoob.com/audio/mnkDa/.                                                                                                            🇵🇸 free Palestine 🇵🇸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سخت و طاقت فرسا و بی عدالت 

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

یه فیلم دیدم می‌گفت ،بهترین شغل دنیا رانندگیه ، چون هر وقت که دوست داری میری سر کار ، هر خیابونی که دلت میخواد میری ، هر آدمی که دلت بخواد سوار می‌کنی ، هر چند ساعت که دلت بخواد کار می کنی ، بعدش گفت بد ترین شغل دنیا باز رانندگیه ، از کمر درد و پا درد گرفته ، اگه دو روز کار نکنی بی پولی ، سرما و گرما بری سرکار ، با همه سر و کله بزنی ،، اینو گفتم که بگم بستگی داره چه جور نگاه کنیم 

گاهی مردم غزه رو تو تلویزیون میبینم خدارو شکر میکنم که تو ایران زندگی میکنم.  تو زندگی  بالا و پایین زیاد داشتیم اما راضی هستم روزی چندبار میگم خدایا شکرت  امیدوارم فلسطینی ها هم آزاد بشن و یه زندگی معمولی مثل ما داشته باشن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
یه فیلم دیدم می‌گفت ،بهترین شغل دنیا رانندگیه ، چون هر وقت که دوست داری میری سر کار ، هر خیابونی که ...

دقیقا👌من یکی رو میشناسم چند برابر من خرج میکنه وچند برابر من مسافرت میره اما همیشه میناله از نداری همش هم میگه کاش یه روز بتونم خارج از کشور برم اینجا به درد زندگی نمیخوره

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
2810