2777
2789

از یه پسر افغانستانی که تو هرات زندگی می کنه ...

همیشه خودم مسخرشون می کردم و ازشون خوشم نمی اومد ولی چند روزه با طرف چت می کنم حس خوبی ازش گرفتم واقعا 

میدونم  خیلی خیلی کارم اشتباهه فکر نمی کردم هیچوقت همچین چیزی رو بگم ولی حس می کنم واقعا پسر بدی نیس 

اخلاق ادما رو تو چند روز نمیشه شناخت اصلا ولی واقعا حس خوبی ازش گرفتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلیا اوّلش حسّ خوبی میدن.بعد که ارتباط جدّی میشه خوی وحشی خودشون رو نشون میدن.منظورم به خاطر ملّیتش نیستا..کلّاً دارم میگم.خیلی از آدما ، روزای اوّل عالی هستن.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.

مگه قراره همه افغان ها بد باشن؟

من توی کارم مراجع افغان زیاد دارم اتفاقا همشونم خوبن واقعا بدی ندیدم ازشون

پسرهای نوجوون‌شون مخصوصا ک خیلی مودب ان

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

بابا همشون بد نیستن که ، آدم باسواد هم کم ندارن

افغانی های که ایرانن رو کاری ندارم

ولی این تو کشور خودشه و داره  دانشگاه میره و تو کشور خودش تلاش می کنه و داره پزشکی هم میخونه

مگه قراره همه افغان ها بد باشن؟من توی کارم مراجع افغان زیاد دارم اتفاقا همشونم خوبن واقعا بدی ندیدم ...

ب جایی با هم نمی رسیم قطعا 

چون دید مامان  و بابام خیلی بهشون بده 

در کل رابطه اولش بخاطر هورمون ها و اون حس هیجانی که داره زندگیتو پر میکنه و زمانی که خدای نکرده ببینی آدم تو نیست دقیقا عذاب یه معتاد و داری زندگی برات انگار تو خالی میشه آروم باش و با عقل و کم کم برو جلو

همه ی آدما با هر ملیتی و هر مذهبی انسان هستن مثل اینه یه پسر امریکایی یا اروپایی بگه هیچ وقت فک نمیکردم از یه دختر ایرانی خوشم بیاد عزیزم انقدر نگاه بالا به پایین نداشته باش

2810