2777
2789
عنوان

شما هم زندگی براتون سخته

807 بازدید | 44 پست

بخدا درس خوندم درس خوبم خوندما تو سراسری هیچی به هیچی 

مهارت یاد میگیری هیچی به هیچی 

کار نیست یا کار پیدا میکنی پول بنزینت نمیشه 

چرا اینجوریه چرا هر چی می دویم نمیشه 

شما هم اینجوری هستید یا فقط منم

چه رشته ای خوندی؟تا چه مقطعی؟

کارشناسی خوندم یکی از رشته های پیرا پزشکی والا علاقه داشتم به درس دیگه بخونم چی بشه اخه دوستم ارشد روانشناسی گرفته تو مطب دکتر منشی وایستاده اشغالم جمع میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز رفتم چهار تا خودکار با دوسه تا ماژیک گرفتم ۳۰۰ تومن 

نزدیکه افسردگی بگیرم...

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

من قبلا که شاغل بودم دیدم کار کردن زن به درد نمیخوره، یعنی پولم به جایی نمیرسید تو زندگی، نشستم تو خونه بچه هامو بزرگ میکنم.. حالا ببینم در آینده چه شود. شاید دوباره برم سرکار

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

اره واقعا هرکاری میکنی بشه نمیشه 

اگر هم بشه یا ذوقش رفته و دیگه دیره یا یه بدبختی جدید میرسه و نمیشه ازش لذت برد و باید بری دنبال گرفتاری جدیدی که از راه رسیده 

میشه راهنماییم کنی شما که تجربه داری برای کار 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️ 

زندگی ک برای همه ماها یک جور سخت شوده الان داداش من چون حریف دستگاهای مطبش نمیشه چون ب دلار هستن مطب ...

آخه مهاجرتم آدم بکنه که چی؟؟ تا کی آدم دوری بکشه از خانواده، پدر، مادر؟؟ همش دلتنگی و غربت

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
من قبلا که شاغل بودم دیدم کار کردن زن به درد نمیخوره، یعنی پولم به جایی نمیرسید تو زندگی، نشستم تو خ ...

صلوات برات فرستادم عزیزم 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️ 

امروز رفتم چهار تا خودکار با دوسه تا ماژیک گرفتم ۳۰۰ تومن نزدیکه افسردگی بگیرم...

هر چی میخوای جمعش کنی اوضاع رو نمیشه 

اخرشم کاسه چه کنم چه کنم دستمه 

اره واقعا هرکاری میکنی بشه نمیشه اگر هم بشه یا ذوقش رفته و دیگه دیره یا یه بدبختی جدید میرسه و نمیشه ...

یه مدت کار میکردم کار دولتی بود ولی اعصاب خوردیش زیاد الان کار خصوصییه پولی دستمو نمیکیره موندم بخدا  نمیدونم باید چی کار کنم

2810