2777
2789

از ای حال عذاب میکشم. 

حالم اصلا خوب نیس، دلم مخاد با خدا باشم، دلم میخاد وجودم پر بشه از عشق خدا،دلم مخاد ب معنای واقعی عاشق خدا باشم،جوری ک بغیر رضایت خدا چیزی نبینم،🥺😭 داغونم داغـــــــــون.. خانوما حالم اصلا خوش نیس، ۱۰ روز نماز میخونم ۲ روز نمخونم. دوروز سروقت میخونم س روز قضا😭خـــــــــاک عالم تو سر من، بیشتر از نصف عمرم رفته. چ غلطی دارم میکنم نمدونم؟ وقتی نماز میخونم سستی میکنم وقتی نمخونم عذاب وجدان میکشتم ک چرا نمخونم؟. چ مرگمه ترو خدا،؟ بخدا اعصابم خستس، روحم خستس، تو مغزم جنگه ذره ذره داره از پا درم میاره، بعضا میگم کاش ی خیلی خوب بودم ی خیلی بد اصلا تکلیفم با خودم مشخص نیس😭😭😭😭برام دعا کنید راهنماییم کنید خوهرا  بقران دارم میمیرم😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلیامون اینجوریم . توی این دنیای وانفسای اخر الزمان که دین روز به روز داره کمرنگ تر میشه . توی این زمونه که امام و راهنمای ما از نظر غائبه . طبیعیه که هی راه رو گم کنیم ولی از مسیر بیرون نیفتیم توی این حال دعا کن خدایا عاقبتم بخیر باشه . 🙂

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خیلیامون اینجوریم . توی این دنیای وانفسای اخر الزمان که دین روز به روز داره کمرنگ تر میشه . توی این ...

سلام میتونم درخاست بدم بهتون ی سوال داشتم

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
من احساس میکنم شما از روی خستگی که نظارت را قضا میکنی خب مثل تمرین میمونه یه مدت همت ببری بالا اوکی ...

اخ اولی بارم نی ک نماز میخونم قبلا مرتب بود حتی نماز شب میخوندم، ی مدت ایجو شدم بخدا شرم میکنم از خدا

عزیزم حق داری در هر حالت بخون حتی قضاشم بخون واقعا خواندن نماز کار ساده ای نیست خداییش زحمت داره حوصله میخواد همت میخواد خیلی خوبه که داری تلاشتو میکنی نگران نباش. چند وقت که ادامه. بدی کم کم میشه دغدغه ات

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
خیلیامون اینجوریم . توی این دنیای وانفسای اخر الزمان که دین روز به روز داره کمرنگ تر میشه . توی این ...

بخدا زار میزنم ب خدا( البته وقتایی ک حالم خوبه) 

التماسش میکنم از شر شیطان در امانمون نگه داره 

ولی ای تا وقتیه ک نماز میخونم نمازم ک قضا شد میشم ی تیکه سنگ، زبونم نمیاد یبار استغفار بگم😭

حس میکنم همچیو بخودت سخت گرفتی 

نماز وقت خاصی نمیبره احیانن هم‌نتونستی قضاش بخون‌ موردی نداره

خدا سختی از تو‌نمیخواد 

خمو راست شدن برات سخته بشین بخون

نشستن سخت دراز کش بخون

لبات سخته تکون بدی تو دلت بخون 

نمیفهمم‌ نمیتونم درک کنم چرا دو روز بخونی  روز سوم سست بشی 

روزی ک سست شدی چشات ببند و تصور کن تو نمازی تو دلت بخون‌ یه ۵ دقیقه به هیچی فکر نکن 

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚

اشکال نداره نماز خوندن بالاخره کار خودش را میکنه حتی اگه یه کم نا منظم باشه برای خیلی‌ها همینطور بوده تا کم کم سر وقت میخونن به هر حال باید بدونی برای هر کسی اولش اینطوره بعد از مدتی نماز شون را اول وقت میخونن وعادت میکنن اول نماز بعد کار🌹

2810