2777
2789
عنوان

همچی داشت خوب پیش میرفت

136 بازدید | 9 پست

همدیگرو خیلی دوس داریم ولی احساس میکنم تفاهم نداریم بااینکه بچه زیاد دوس ندارم ولی گفتم اشکال نداره اینم ادمه دلش میخواد پدر بشه قبول کردم بعد ۴ ۵ سال بچه دار بشیم اون روز داشتیم حرف از وسایل خونه میزدیم چه مارکی بگیریم چی بگیریم یدفعه گفت فرشامونو از این تیکه ایا بگیریم ک البته نمیدونم منطورش کدوم فرشا بود ک بچه خراب کاری کرد راحت بشوریم 

یه لحظه هنگ کردم 😐😐😐ک چرا الان اینو گفت حالا تاچند سال دیگ شاید ادم خونشو عوض کرد فرشاشو عوض کرد 

بعدشم گفت بچه پسر باشه یکی 

دختر باشه دوتا ک گفتم چرا گفت پسر بشه

اصلا کلا پاچیدم نظرم برگشت نسبت بهش 

چون اعتقادم اینه قبل ازدواج باید در مورد همچی با همدیگه حرف بزنیم منم درمورد این جیزا باهاش صحبت کردم 

واقعا نمیدونم چیکار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهم بزن بعدا این مساله ازارت میده

من سعی میکردم بخاطر این چیزا خودمو خودشو عذاب ندم ولی اینکه پسر میخواد و از الان عنوان میکنه برام عجیبه 

و اینکه ۸ ماه باهم درارتباطیم هم اون وابسته شده هم من 

من سعی میکردم بخاطر این چیزا خودمو خودشو عذاب ندم ولی اینکه پسر میخواد و از الان عنوان میکنه برام عج ...

این چیزا چیزای کوچیکی نیستن

من بچه نمیخواستم و ناخواسته شد

کل نه ماه رو عر میزدم

تازه حالم خوب شده

این چیزا چیزای کوچیکی نیستنمن بچه نمیخواستم و ناخواسته شدکل نه ماه رو عر میزدمتازه حالم خوب شده

عزیزم اخه هیچ مردی پیدا نمیشه بچه نخواد 

دیگ‌حداقل یدونرو میخوان

ببین صرفا به حتس پسر علاقه داره یا ادم متعصبیهاگه دومی بود تجدید نظر کن

میگم بچه میخوایم چیکار میگه پس مالو منالمو برای کی بزارم 

خودش شخصا ادم خوبیه مهربونه دستودل بازه ارومه اهل دادبیداد نیست ولی این حرفاش تمام فکر منو میریزه بهم