2777
2789
عنوان

ارث بچه های خواهرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4951 بازدید | 203 پست

خدا رحمت کنه پدرو مادرتون رو، اشتباه از اونا بوده ما دور و برمون پیش اومده مشابهش، پدربزرگ و مادربزرگ ارث رو بخشیدن به نوه ها، حتی از اموال خودشون چون به بچه مرده ارث نمی رسه جدا کردن و به نام نوه ها زدن.

یه مورد هم نبوده چند مورد بوده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم والا من هم عموم زودتر از پدربزرگم فوت کرد دوتا دختر داشت..دختراش گفتن به عموهام و بابام سهم ز ...

ما هم همچین شرایطی بود ولی هرچی پدر و عموهام گرفتن به همون اندازه هم به بچه های اون عموم که فوت شده بود دادن خیلی هم بدردشون خورد.

پدر و عموهات قانونی درست میگن ولی آخه مگه قلب ندارن وجدان ندارن اونا بچه یتیمن😔

حالا اوضاع مالی خوبی دارن دخترها؟

بیست و پنج یکیشم سی

خدا لعنت کنه خواهر و برادرت رو

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

چقدر ما آدما میتونیم پست بشیم!

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بابات و عموهات چه حق الناسی سنگینی به گردنشونه

تقصیر پدربزرگم بود که تا وقتی خودش بود بهشون نداد 

ما خودمون زمینمون زیاد نبود در واقع بچه های او زن پدربزرگم زمین هارو بردن و به بابام اینا زمین زیادی نرسید  ما خودمون یک هکتار هم نداریم 

بیست و پنج یکیشم سی

خیلی جوونن

با خواهر و برادرت حرف بزن بگو همه چیز که این دنیا نیست خدا به تو رسالت داده از حق بچه ها دفاع کن اونا پدر و مادر ندارن بزرگترها باید بزرگتری کنن براشون.

پدر مادرت اشتباه کردن نبخشیدن دیگه ...

ولی این وسط از میزان مال مردم خوری خواهر برادرات پرام ریخته 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ما هم همچین شرایطی بود ولی هرچی پدر و عموهام گرفتن به همون اندازه هم به بچه های اون عموم که فوت شده ...

نه ،نه قلب دارن نه وجدان 

اره اونا ازدواج کردن  بچه دارن پدرشون حدود 30سال پیش مرده 

اونا پنج سال پیش ادعای ارث کردن 

کلا بنظرم تقصیر پدربزرگم بود بیشتر

2810