خواهرم سالها پیش قبل فوت مادر پدرم فوت کرد ، حالا از ارث خواهرم که مال شوهر مرحومش بوده به ما خواهر برادران هم میرسه ، برادر خواهرای دیگم پولشونو میخوان از خواهرزاده هام بگیرن ، فک کنید ارث مادرشون بوده ، ولی قانون میگه به ما هم میرسه ، حالا من بخشیدم ولی اون بقیه میخوان
خواهرزاده هامم با بدبختی پول جور کردن که سهمشونو بدن😞
خدا رحمت کنه پدرو مادرتون رو، اشتباه از اونا بوده ما دور و برمون پیش اومده مشابهش، پدربزرگ و مادربزرگ ارث رو بخشیدن به نوه ها، حتی از اموال خودشون چون به بچه مرده ارث نمی رسه جدا کردن و به نام نوه ها زدن.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمیتونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶🌫️
از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم. آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم. اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن. به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
با خواهر و برادرت حرف بزن بگو همه چیز که این دنیا نیست خدا به تو رسالت داده از حق بچه ها دفاع کن اونا پدر و مادر ندارن بزرگترها باید بزرگتری کنن براشون.