2777
2789
عنوان

ارث بچه های خواهرم 😭

4945 بازدید | 203 پست

خواهرم سالها پیش قبل فوت مادر پدرم فوت کرد ، حالا از ارث خواهرم که مال شوهر مرحومش بوده به ما خواهر برادران هم میرسه ، برادر خواهرای دیگم  پولشونو میخوان از خواهرزاده هام بگیرن ، فک کنید ارث مادرشون بوده ، ولی قانون میگه به ما هم میرسه ، حالا من بخشیدم ولی اون بقیه میخوان

خواهرزاده هامم  با بدبختی پول جور کردن که سهمشونو بدن😞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امید وارم هرگز خوشبخت نشن! 

هرگزز

از ته دلم دارم دعا میکنم 

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

در واقع این ارثیه به پدر و مادرتون میرسیده . الان اونا نیستن از طریق اونا به شما رسیده وگرنه شما در وهله اول اصلا جز ورثه نبودید  . مبلغش خیلی سنگینه ؟ چون اولاد داشته معمولا سهم والدین هم درصد زیادی نیست

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
امید وارم هرگز خوشبخت نشن! هرگززاز ته دلم دارم دعا میکنم

من بهشون گفتم خودتون تصور کنید سر لوتون این اتفاق بیفته تحملشو دارید ، حق لوتون رو خواهر برادرتون بخورم

وای فورا میگن قانون این حقو داده

2810