2777
2789
عنوان

ارث بچه های خواهرم 😭

5272 بازدید | 203 پست

خواهرم سالها پیش قبل فوت مادر پدرم فوت کرد ، حالا از ارث خواهرم که مال شوهر مرحومش بوده به ما خواهر برادران هم میرسه ، برادر خواهرای دیگم  پولشونو میخوان از خواهرزاده هام بگیرن ، فک کنید ارث مادرشون بوده ، ولی قانون میگه به ما هم میرسه ، حالا من بخشیدم ولی اون بقیه میخوان

خواهرزاده هامم  با بدبختی پول جور کردن که سهمشونو بدن😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امید وارم هرگز خوشبخت نشن! 

هرگزز

از ته دلم دارم دعا میکنم 

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

در واقع این ارثیه به پدر و مادرتون میرسیده . الان اونا نیستن از طریق اونا به شما رسیده وگرنه شما در وهله اول اصلا جز ورثه نبودید  . مبلغش خیلی سنگینه ؟ چون اولاد داشته معمولا سهم والدین هم درصد زیادی نیست

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
امید وارم هرگز خوشبخت نشن! هرگززاز ته دلم دارم دعا میکنم

من بهشون گفتم خودتون تصور کنید سر لوتون این اتفاق بیفته تحملشو دارید ، حق لوتون رو خواهر برادرتون بخورم

وای فورا میگن قانون این حقو داده

2810