2777
2789
عنوان

ارث بچه های خواهرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4700 بازدید | 203 پست
شوهرت میتونه هرچی هست بزنه به نام شما وبچها

الان خونمون سه دانگ، سه دانگ.

خوب شاید پدرو مادر منم، اطرافیان تحریک کردن. ادمی زاد و شیر خام خورده.

ولی واقعا به مادرشوهرم مزه کرده، بدم مزه کرده.

الان دوست داداشم، خواهرش سر سزارین اولین بچه اش طفلک فوت کرده.

چه جنگی داماد و خانواده دختر دارن، داستانیه.

خدا با شماست یادت نره

خداروشکر ما بزرگ شدیم، با همه سختی‌ها. مامانم ولمون نکرد. داداشم که زمان فوت بابام ۵ سالش بود الان ۳۲ سالشه... ولی خب یادآوری اون روزها و سال ها واقعا عذاب آوره...

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونوخت هی میگن بچه بیارید بچه هاتون خواهر برداری داشته باشه عمو و خاله و ... داشته باشن🤣🤣

والا اگه خاله و دایی نبودن از همون مادربزرگ و پدربزرگ به اون نوه ها ارث میرسید

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

وای قلبم تیکه تیکه شد مه تاپیک دردناکی بود

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
آره به نام اون بوده چیز زیادی هم نه ولی یه خونه

اسی تو نگیر خدا صد برابر بهت میده یوقت شیطون گولت نزنه بری تو تیم خواهر و برادرت بگی اونا دارن میگیرن من چرا نگیرم.

2810