2777
2789
عنوان

ارث بچه های خواهرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4946 بازدید | 203 پست
ما همه یاد گرفتیم از شرع، از قانون هر جا به نفعمون بود، استفاده کنیم.چرا یه دختر یتیم باید پدربزرگ پ ...

کاش بزرگترها یاد بگیرن حداقل برای یتیم ها بزرگتری کنن یه دست بکشن رو سرشون نه دست بکنن تو حلق شون لقمه رو از گلوشون بکشن بیرون.😔

شما خوش قلبی عزیزم .....ولی منم بودم حلال نمی کردم

قربونت برم... الان راحت ترم باور میکنید. چون دیگه بهش فکر نمیکنم.

ولی ترکش های اون دوران همیشه هست و زندگی رو گاهی تلخ می‌کنه...

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم😅 فعلا این دنیا می‌تازند ولی واقعا مدیونند و باید جوابگو باشند.تازه شوهر عمه من شاگرد مغازه با ...

یا خدا . اومدم تو این تایپیک راضی شدم به خونواده شوهرم .‌‌‌‌‌‌‌همش فکر میکردم خیلی پستن ولی پست تر از اونا رو هم دیدم

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

یا خدا . اومدم تو این تایپیک راضی شدم به خونواده شوهرم .‌‌‌‌‌‌‌همش فکر میکردم خیلی پستن ولی پست تر ا ...

ای جانم، بله. واقعا آدما تو ظاهر خیلی معمولی به نظر میان ولی خیلیا کارهایی کردند که تصورش هم سخته... دل سخت و دل سنگ میشن و پول چشمشون رو کور می‌کنه.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
قربونت برم... الان راحت ترم باور میکنید. چون دیگه بهش فکر نمیکنم.ولی ترکش های اون دوران همیشه هست و ...

خدای بچه یتیما خیلی بزرگه، من واقعا به این اعتقاد دارم، بچه یتیم زیر سایه مستقیم خود خود خدا بزرگ میشن.

خدای بچه یتیما خیلی بزرگه، من واقعا به این اعتقاد دارم، بچه یتیم زیر سایه مستقیم خود خود خدا بزرگ می ...

بله دقیقا ... من با تمام وجودم محبتش رو حس کردم و حس میکنم.

یادمه شما هم ، اگر اشتباه نکنم، همسرتون فوت شده و یه بچه کوچیک دارین

نه گلم. همسرم هست ولی همش فوبیا دارم بعد حق پسرم بره با پدر و مادرش

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

2810