2777
2789

ماهی یه بارمادرش میاد دنبال بچه اونم انقد بچم زنگنیزنه که میان.من چیکارکنم موندم این وسط.میره اونجا میاد هوایی میشه

وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باباش کلا بچرو گذاشته کنار انگاربچه ای نداره.منم میترسم بچمو منع کنم بعدا که بزرگ شدبگه چرا نزاشتی باباموببینم.واقعاخسته شدم

متاسفانه مشکل برای خانمهای مطلقه که بچه رو نگه میدارن اینه که مسولیت شوهرو کم میکنن واون اقا راحت می ...

اصلا انگاربچه ای نیس این وسط.

اصلا انگاربچه ای نیس این وسط.

ی اشنا ماهم داریم اونم زنه بچه رو پیش خودش برد بعد داداگاه ماهی یک میلیون براش نفقه برید همین مرده رفت زن گرفت داره بازم بچه دار میشه ولی این بیچاره پاسوز بچه شده

عزیزم خب نفقش رو بزار اجرا

گذاشتم.ابلاغیه امدمن دیگه نرفتم.بنظرتون خودشون پیگیری میکنن.توقیف اموالشوزدم شناسایی کردن مالو.

ی اشنا ماهم داریم اونم زنه بچه رو پیش خودش برد بعد داداگاه ماهی یک میلیون براش نفقه برید همین مرده ر ...

نفقه بچرو میده

دخترمنم ۷ سالشه ۴ ساله ندیده باباشو و هیچ رغبتی هم نداره ک ببینه فراموشش کرده

بچه من جونش بر باباش درمیاد.چیکارکنم فراموشش کنه

2810