2777
2789
عنوان

با کراشم حرف زدم و همه چیزو درمورد حسش بهم گفتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 19 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=361647235]و بدون یه درد وحشتنااااااک میکشی اگه بره ولی خیلی چیزا یاد میگیری و بگو حالا که ب ...

اره 

من همه چیزمو ریختم به پاش جلوی خانوادم وایسادم به پای مامانم افتادم گفتم عاشق شدم ازم‌نگیرش ولی اون میدونی چی گفت؟ 

گفت مامانم بهم گفته رابطه شما یه رابطه معمولی و در حد ازدواج نیست لازم نیست جلو خانواده هاتون وایسین منم به حرف مامانم گوش میدم چون بزرگتره صلاح میدونه🥲

در صورتی که از اول هدف رابطه رو مشخص کرده بودیم 

من همه گذشتمو بهش گفتم ولی اون نگفته بود یه چیزایی ازش شنیدم که دیگه مغزم نذاشت قلبم کنارش بمونه

بدتر همه اینا این بود که پشتمو خالی کرد بدجورم خالی کرد

دستم توی دستش بود توی چشای من نگاه کرد گفت من هرررکاری میکنم که فراموشت کنم حتی میرم با یکی دیگه 🙂

ادم عاشق این حرفارو نمیرنه 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
[QUOTE=361647235]و بدون یه درد وحشتنااااااک میکشی اگه بره ولی خیلی چیزا یاد میگیری و بگو حالا که ب ...

من نزدیک یک ماه که جداشدم از صبح زود تا اخر شب زیر بارون نشستم گریه کردم و خداروصدا زدم ۴ تا ۴ تا ارام بخش میخوردم 

و پاهامو حس نمیکردم پاهامم نگهم نمیداشت وقتی کات کردم فقط افتادم بغل مامانم میلرزیدم 

مامانم گفت دیدی گفتم دوست نداره🙂

الان دیگه هیچ ارزویی ندارم  گاهی میاد استوریامو لایک میکنه که بیشتر درد بکشم ولی عادت کردم 

با اینکه دارم میمیرم ولی نمیگم کاش نمیدیدمش خوشحالم که دیدمشو تحربه جدید یاد گرفتم که ادمی که خودشو عالی نشون میده ممکنه کلی کثافت کاری کرده باشه و یادگرفتم گذشته ادما خیلی مهمه 

خلاصه که تو هدفتو مشخص کن به هر حال و اگه رفت ناراحت نشو مطمئن باش اگه میخواستت میموند اینو هیچوقت یادت نره

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
من نزدیک یک ماه که جداشدم از صبح زود تا اخر شب زیر بارون نشستم گریه کردم و خداروصدا زدم ۴ تا ۴ تا ار ...

اخی بمیرم

چه بچه ننه بوده 

میدونی اون نیمه کامل کنندت نبوده ایشاالله که نیمه گمشدت به زودی سر راهت قرار بگیره و صد در صد هم بهتره

چون که خدا گفته در هر خیری شری و در هرشری خیری واقعه شده پس یعنی بهترش به حق صاحب زمان برات اتفاق میوفته