2777
2789

دوستای گلم لطفا قضاوت نکنید فقط نظرتونو بگین

باهاش راحتم و دیروز قضیه ی کراش بود بهش گفتم اگه یه روز خیلی باهات راحت شدم میگم خودمم کراشم کیه گفتم میشناسیش چند نفرو حدس زد اما خودشو نگفت اخرش گفتم خودتی

««اینم بگم ک هردومون اصلا کسی تو زندگیمون نبوده و هیچ وقت دوست پسر یا دختر نداشتیم و هر دختری چه اشناو هم کلاسی بهش پیشنهاد داده رد کرده»» 

اخرش تو راه که رسیدیم سر کوچمون گفت میخوای جدیش کنیم من چیزی نگفتم در عین حال کرک و پرام ریخته بود گفتم فردا صحبت میکنیم

فرداش امروز بود

بهم گفت منم ازت خوشم میاد خیلی وقته دیشب که بهم گفتی خوشحال شدم خوابم نمیبرد و فلان 

گفتم میدونم شاید پیش خودت فک کنی که یه دختر نباید پیش قدم بشه و فلان اما گفت نه اصلا چه ربطی داره بالاخره یکی باید میگفت... 

دلم میخواد به مامانم بگم جریانشو و یه طورایی ازش اجازه بگیرم😐🗿

میدونم یکم عجیبم اما یه دلم میگه باهاش دوست شو یه دلم برعکس میگه باهاش دوست نشو چون مامانم خیلی بهم اعتماد داره و نمیخوام وقتی خودش بفهمه ازم ناامید بشه 

راستی ۱۷ سالمه

مرسی بابت نظراتتون خوش قلبا 🔥❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته که خودم روابط بدی داشتم ولی همه ادما مثل هم نیستن حتی اگه ضربه بخوری کلی چیز یاد میگیری درسته درد داره ولی خیلی تجربه بهت میده 

نظر من اینه شانستو امتحان کنی

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
درسته که خودم روابط بدی داشتم ولی همه ادما مثل هم نیستن حتی اگه ضربه بخوری کلی چیز یاد میگیری درسته ...

جدی؟ 

نظرت اینه

اخه نمیدونم چکار کنم خب ناشی ام 😂😐🗿

جدی؟ نظرت اینهاخه نمیدونم چکار کنم خب ناشی ام 😂😐🗿

ببین فقط یه چیز بهت بگم 

اگه پیشنهار رابطه جن.سی یا بیا بریم خونمون 

یا چه میدونم س.ک.س چت داد رد کن و بلاک کن و برو کلا 

و اینکه اول رابطه بهش بگو قصدتت از رابطه چیه نثلا اگر قصدتون ازدواجه همون اول به هم بگید 

خط قرمزاتونو همون اول بگین 

و بگو اگر واقعا منو میخوای و حاضری بیای خاستگاریم وارد رابطه بشیم چون من دوست ندارم عاشق بشم بعد برم با دوست پسر یکی دیگه ازدواج کنم میخوام با رل خودم ازدواج کنم 

جدی؟ نظرت اینهاخه نمیدونم چکار کنم خب ناشی ام 😂😐🗿

و بدون یه درد وحشتنااااااک میکشی اگه بره 

ولی خیلی چیزا یاد میگیری 

و بگو حالا که با مامانش صحبت میکنه بگه که تورو واسه ازدواج میخواد نه یکی دو روز که پس فردا چیزی شد پاشه بیاد خاستگاری گردن نگیر نباشه

ببین فقط یه چیز بهت بگم اگه پیشنهار رابطه جن.سی یا بیا بریم خونمون یا چه میدونم س.ک.س چت داد رد کن و ...

نظراتت واقعا منطقیه و واقعا بهشون فکر کردم و عالین 

اصلا اهل اینچیزا نیست البته اینجورینشون میده نه همین یه دونشم به زوره چه برسه یه نفر دیگه

مرسی قلبم ❤

نظراتت واقعا منطقیه و واقعا بهشون فکر کردم و عالین اصلا اهل اینچیزا نیست البته اینجورینشون میده نه ه ...

فدات ایشالله نیمه هم باشین❤❤

[QUOTE=361647235]و بدون یه درد وحشتنااااااک میکشی اگه بره  ولی خیلی چیزا یاد میگیری  و بگو حالا که با مام ...[/QUOTE

جدی؟  مثل اینکه تجربه دردناکی داشتی پس... 

راستش فک نکنم قصدمون ازدواج باشه شاید فقط برای امتحان 

نمیدونم واقعا

2810