من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمیتونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶🌫️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مادر من جوان بود فوت شد بااینکه خیلی رفیق نبودیم خیلی دوستش داشتم الانم دخترهای دهه عشتادی میبینم به ظاهر و رفتار عادی مادرشون گیر میدن برام تعجبه من وجودش را دوست داشتم همینکه میگفت دخترم سردش نشه هم عشق میکردم بااین جمله ش
مادر من مارو دوست داره خیلی زیاد ولی اصلا رفتار بلد نیست متاسفانه اصلا نمیدونه چجوری دوست داشتنشو ابراز بکنه بعدم دریغ از یه ذره سیاست پیش مردم اصلا نمیدونه چی بگه چی نگه خلاصه که ماجراها داریم باهاش من و خواهرم
من از پسش برنمیاماونجوری که اون بلده جیغ بزنه و گریه زاری کنه و برای بقیه داستان سرایی کنه باید بازی ...
یعنی وقتی جیغ میکشه
دو برابر جیغ نمیزنی ؟؟
چهار تا حرف نمیذاری رو حرفاش جوری که خودشم باور کنه اینا رو گفته
من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمیتونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶🌫️
خوب شما رابطه تون باهم خوب نیستمادر من جوان بود فوت شد بااینکه خیلی رفیق نبودیم خیلی دوستش داشتم الا ...
من دهه هفتادیم
از بچگی مامانم همش از مشکلاتش با جاریش برام میگفت و منو می ترسوند که تو هم شوهر می کنی عذابت میدن و گاهی هم تهدیدم میکرد که زود شوهرت میدم حتی یه بار بهم گفت اگه حرکت خلافی بزنی بابات می کشتت قانونی هم هست 😐
الان بالای سی سالم و هنوزم اذیتم می کنه با جیغ زدن صداش رو میشنوم دچار حمله عصبی میشم