2777
2789
عنوان

دخترایی که مامانشون رو دوست دارند رو درک نمی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1527 بازدید | 86 پست

مامان من یچیز میانه ست

همیشه کنارم بوده به دردم خورده وقتی لازمش داشتم ولی همیشه هم بخاطر خواهرم بر علیه من هرکاری کرده

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از پسش برنمیاماونجوری که اون بلده جیغ بزنه و گریه زاری کنه و برای بقیه داستان سرایی کنه باید بازی ...

این که اخلاق۹۹ درصد مادرای ایرانیه🤣🤣🤣🤣

😭😭😭😭برام دعا کنید 

یعنی وقتی جیغ می‌کشه دو برابر جیغ نمیزنی ؟؟ چهار تا حرف نمیذاری رو حرفاش جوری که خودشم باور کنه اینا ...

وقتی من حرف میزنم اصلا محل نمیذاره انگار کره 

بعدش شروع می کنه به زندگی عادیش انگار من اصلا وجود ندارم 

خوب الان از مادرم دفاع کنم شما ناراحت میشید

از اونور دفاع نکنم حق گردنمه

پس سکوت بهترین گزینه ست

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

دوستان من مامانم از 13 سالگی ولم کرد و با زن بابا و پدر بزرگ شدم،الان 25 سالمه و متاهلمالانم شوهر کر ...

فقط میگم بمیرم برا دلت. یه مادر نباید دخترش رو تنها بذاره. عزیزم تو برا دخترت بهترین باش

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

سلام منم عین توامو واقعا هیچوقت نفهمیدم مامان نرمال داشتن چطوریهالان خودم مامانه خودمم خیلیم خوبم بر ...

خدا برای خودت نگهت داره😅

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
وقتی من حرف میزنم اصلا محل نمیذاره انگار کره بعدش شروع می کنه به زندگی عادیش انگار من اصلا وجود ندار ...

تو زنگ بزن با دوستت حرف بزن بلند بلند راجب کارای روزمره حرف بزن تأکید میکنم بلند بلند 

بعد راجب بی‌شعوری مادران و ....... صحبت کن 

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
2810