2777
2789

مامان من هیچ کار خوبی تو زندگی من نکرده همیشه هم نقش قربانی رو بازی می کنه و ازم طلبکاره بیایین بگید داشتن یه مامان دوست داشتنی چطوریه؟ 

من حس می کنم دارم با مادرشوهر زندگی میکنم اصلا نمی فهمم مادر داشتن چطوریه

تو هم باهاش بازی کن 😁

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مامانم همه چیزمه

تنها رفیق واقعیمه

هرجا برم  هرکار بکنم  مامانم کنارمه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

خوب شما رابطه تون باهم خوب نیست

مادر من جوان بود فوت شد بااینکه خیلی رفیق نبودیم خیلی دوستش داشتم الانم دخترهای دهه عشتادی میبینم به ظاهر و رفتار عادی مادرشون گیر میدن برام تعجبه من وجودش را دوست داشتم همینکه میگفت دخترم سردش نشه هم عشق میکردم بااین جمله ش

دوستان من مامانم از 13 سالگی ولم کرد و با زن بابا و پدر بزرگ شدم،الان 25 سالمه و متاهلم

الانم شوهر کرده بچه دار شده،هر وقتم برم خونش تحویل نمبگیره انگار یه چیز اضافیم

بنظرتون به مادرم میشه مادر گفت؟؟؟

من یه جورایی درکت میکنم یه جورایی با هم همدردیم 

مادر من مارو دوست داره خیلی زیاد ولی اصلا رفتار بلد نیست متاسفانه اصلا نمیدونه چجوری دوست داشتنشو ابراز بکنه بعدم دریغ از یه ذره سیاست پیش مردم اصلا نمیدونه چی بگه چی نگه خلاصه که ماجراها داریم باهاش من و خواهرم 

من از پسش برنمیاماونجوری که اون بلده جیغ بزنه و گریه زاری کنه و برای بقیه داستان سرایی کنه باید بازی ...

یعنی وقتی جیغ می‌کشه 

دو برابر جیغ نمیزنی ؟؟ 

چهار تا حرف نمیذاری رو حرفاش جوری که خودشم باور کنه اینا رو گفته 

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
خوب شما رابطه تون باهم خوب نیستمادر من جوان بود فوت شد بااینکه خیلی رفیق نبودیم خیلی دوستش داشتم الا ...

من دهه هفتادیم 

از بچگی مامانم همش از مشکلاتش با جاریش برام میگفت و منو می ترسوند که تو هم شوهر می کنی عذابت میدن و گاهی هم تهدیدم میکرد که زود شوهرت میدم حتی یه بار بهم گفت اگه حرکت خلافی بزنی بابات می کشتت قانونی هم هست 😐

الان بالای سی سالم و هنوزم اذیتم می کنه با جیغ زدن صداش رو میشنوم دچار حمله عصبی میشم 

2810