2777
2789

هروقت میرم ی دردسر برام درست می‌کنه

پارسال شاید ده بار اومده باشم و رفته باشم دنبال کد ارجاع و ثبت واکسن و سازمان خدمات درمانی و مطب دکتر که بتونم واکسنمو دولتی بگیرم تهش بخاطر گیج بودن این خانم مجبور شدم واکسنمو آزاد بخرم پنج میلیون

امسال هم رفتم چکاپ کامل برام ثبت کنه + آزمایش پرولاکتین و اینچیزا

الان میبینم سه تا از آزمایش هام رو ثبت نکرده ، فردا جواب ازمایشام میاد ولی ناقصن

لعنتتتت

شوهرم میگه برو اونجا قهوه ایش کن ولی روم نمیشه

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دکتر بگو خوب /=

فردا باید به دکتر بگم حتما 

آزمایشگاه و مطب دکتر هم دوره 

بازم باید بیام و برم

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

برو بگو هرسال داری ضرر مالی میزنی یا مستقیما برو به دکتر بگو و تاکید کن که هرسال همینه

به دکتر میگم حتما 

ما دستمون خالیه واقعا ، ده هزار تومنم ده هزاره برامون 

بعد من هرروز ۴۰ تومن کرایه گاهی صدتومن کرایه تاکسی باید بدم تا برم آزمایشگاه و برگردم

بچمم کوچیکه باید جاش بزارم 

اعصابم خورد شد 

آزمایش اصل کاریم ثبت نشده

رگ هم ندارم موقع رگ گیری استرس میگیرم چون رگام پاره میشن

چراروت نمیشه . ازحقت دفاع کن. والا خودشون باشن زمین و زمان و بهم میریزن. من بودم حسابی قاطی میکردم ب ...

کلا روم تو جای عمومی سر و صدا کنم

به دکتر میگم حتما ما دستمون خالیه واقعا ، ده هزار تومنم ده هزاره برامون بعد من هرروز ۴۰ تومن کرایه گ ...

دقیقا همین حرفا رو بگو. بگو هم از نظر مالی هم جسمی تحت فشارم نمیتونم زیاد خون بدم ...

دقیقا همین حرفا رو بگو. بگو هم از نظر مالی هم جسمی تحت فشارم نمیتونم زیاد خون بدم ...

باشه ، فردا برم حتما میگم🙂

گند بزنن زندگیو