2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی چله نادعلی رو بگیرم بعد شب جمعه دوبار بخونم🤔نفهمیدم

ددستمون رفت؟

یعنی ۴۰ شب که خوندیم به حز اون پنج شنبه ها هم ۱۴ بار لخونیم؟

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
چله نادعلی :🕋 به نیت این که مهرت بیفته ب دلش چلشو بگیر شب جمعه هم بدون‌حرف زدن یا خوردن چیزی ۱۴بار ...

سوره الحضی چیه دیگه منظورت الضحی؟

اینجایی که نوشتی مثلا۹۱۱بعد روبه روش نوشتی۱۴منظورت چیه؟

یا علی😅دعای عکاشه چیه؟زیارت عاشورا شهید صفری چیه؟عزیزم شما همه رو انجام دادی؟چرا میگی هنوز نمیدونم ...

اون موقعی ک من تومارارونوشتم کلا امیدی برا رسیدن بهش نداشتم

چون کات کرده بودیم بااینکه مذهبی نبودم از چله دعا برا برگشتش چندبار نتیجه دیدم براهمین تصمیم گرفتم برا رسیدن برگشتنش بهش انواع دعاها چله هارو انجام بدم

اره همو دوست داریم الان باهمیم اگه خدا بخواد سال اینده بهش میرسم

دعای عکاشه(یه دعاییه جبرئیل تو مسجد برای حضرت محمد نازل کرده هرکس سه بار بخونه خدا خودش گفته دلم نمیاد رد کنم دعاشو و هرکس پنج بار بخونه جمال حضرت محمد رو تو خواب میبینه)

شهید نوید صفری گفته زیارت عاشورا رو بخونید و ازطرف من به ارباب ابراز ارادت کنید.حتما هر باشم خودم رو‌در کنار شما میرسونم

خیلیا با گرفتن چله زیارت عاشورا ب نیابت شهید نوید صفری به حاجت محال رسیدن

یا علی😅دعای عکاشه چیه؟زیارت عاشورا شهید صفری چیه؟عزیزم شما همه رو انجام دادی؟چرا میگی هنوز نمیدونم ...

زیارت عاشورا میخونی هدیه به شهید نوید صفری 

گفتن هرکس زیارت عاشورا بخونه به نیابت از من حاجتسو میدم

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
چله زیارت عاشورا چهل شهید چیه؟همه رو باید انجام بدم؟

چهل روز هرروز به اسم یک شهید زیارت عاشورا میخونی 

یعنی چهل شهید 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
اون موقعی ک من تومارارونوشتم کلا امیدی برا رسیدن بهش نداشتمچون کات کرده بودیم بااینکه مذهبی نبودم از ...

عزیزم ان شاالله به خیر وسلامتی و دلتون خوش و شاد باشید

ما هنوز با هم نیستیم

کدوما رو توصیه میکنی بخونم؟

سوره الحضی چیه دیگه منظورت الضحی؟اینجایی که نوشتی مثلا۹۱۱بعد روبه روش نوشتی۱۴منظورت چیه؟

ای وای چه‌خوب شد گفتی حواسم نبود اشتباه تایپی داشتم

اونایی که ایموجی خونه خدا روشونه انجامشون دادم بعضیاشونم جلوشون عدد انجام دادم یعنی مثلا ۱۴بار اون دعاروخوندم

چله سوره ضحی برا محبت یا برگشت معشوق عالیه

خیلی سورش کوتاهه چلشو بگیر در کنارش هم اگه‌تونستی

شبای جمعه به نیت این که طرف اگه به صلاحه عاشقت شه 

چهل بار پشت هم بدون حرف زدن یا خوردن چیزی سوره ضحی روبخون 

چله نادعلی :🕋 به نیت این که مهرت بیفته ب دلش چلشو بگیر شب جمعه هم بدون‌حرف زدن یا خوردن چیزی ۱۴بار ...

من اینارو فکرکنم یک ماه انجامشون دادم

پشت هم چندتا چله بگیری ایرادی نداره

اگه تونستی قبل چله گرفتن صدقه بزار

مرسی عزیزم لیست شهیدا رو داری؟ خودت حاجت گرفتی؟

نیت من عشقی نبود 

ولی از شهدا مخصوصا شهید ابراهیم هادی حاجت گرفتم براشون صلوات یا زیارت عاشورا خوندم 

چله زیارت عاشورا چهل شهید چیه؟همه رو باید انجام بدم؟

عزیزم چله زیارت عاشورای شهدا هم مثل چله صد صلوات هست

شما برا حاجتی که داری نیت میکنی

بعد تا چهل روز هرروز زیارت عاشورا میخونی و ثوابشو به نوبت هدیه میکنی به شهدا

مثلا امروز زیارت عاشورا خوندی ثوابشو هدیه کن به شهید نوید صفری فردا به شهید یوسف قربانی و و...

میتونی با سوره یا دعاهای دیگه هم همچین چله ای بگیری

2810