2777
2789
عنوان

مشکلات زناشویی

152 بازدید | 15 پست

دوستان میشه بیبان راهنماییم کنین....

من امروز رفتم تو پیج همسرم متوجه مشکلی شدم. به یه مشاور پیام داد من پیام‌آور خوندم...

متوجه شدم مثلا وقتی تنهاست شبا یه فانتزیام داره به اونا فکر میکنه...

فانتزیام راجع به مسائل رابطه و... و اینجیزاست...

یکیشم این بود فانتزی رابطه با نزدیکان...

حالم خیلی بده...

نمیدونم چیکار کنم...رابطمون حدود دو ساله باهم خوب نیست... دوست دارم برم درخواست طلاق بدم اما طلاق نگیرم... تهدیدی شه که بیاد مشاوره ع و باهم حل کنیم مسکلاتوووو....راهنماییم کنید لطفا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو اینستا به یه مشاور پیام داد. من پیام‌آور خوندم

بترسونش خب اگر مادرت اینا پاین قهر کن جند روز برو خونه مادرت اینا

یا نه اصلا باهاش مطرح کن حرفتو بزن بگو جرا اینطوری هسنی بیین چی میگه با صحبت حل کنید بگو بیا بریم مشاوره 

بترسونش خب اگر مادرت اینا پاین قهر کن جند روز برو خونه مادرت اینایا نه اصلا باهاش مطرح کن حرفتو بزن ...

نمیاد مشاوره...چند باری قبلا رفتیم. الان دیگه نمیاد... دیگه تو این دو سال خیلی رومون تو هم باز شده حرفمو گوش نمیده... تا میخوایم حرف بزنیم دعوا میشه

نمیاد مشاوره...چند باری قبلا رفتیم. الان دیگه نمیاد... دیگه تو این دو سال خیلی رومون تو هم باز شده ح ...

اها پس حرفشو زدیذ 

بیین خیانت ک نمیکنه بهت نه!؟؟

خب بزار توی فکرش اونطوری باشه اگر به زندکیت ضربه نمیزنه جیکارش داری

اها پس حرفشو زدیذ بیین خیانت ک نمیکنه بهت نه!؟؟خب بزار توی فکرش اونطوری باشه اگر به زندکیت ضربه نمیز ...

خیانت نمیکنه...خب ولی فکرش خرابه دیگه.  یا دنبال سایتای اون مدلی میره....چند بار تو پیجا و اینا مچشو گرفتم... فکرش همینه دیگه درست بشو نیست

بترسونش خب اگر مادرت اینا پاین قهر کن جند روز برو خونه مادرت اینایا نه اصلا باهاش مطرح کن حرفتو بزن ...

همین فکرشم خیلی بده.ببین یه مهمون بیاد خونتون خانم بعد ت متوجه بشی مثلا آنشب موقع خواب شوهرت به رابطه با اون فکر میکنه.‌آدم‌اذیت میشه

همین فکرشم خیلی بده.ببین یه مهمون بیاد خونتون خانم بعد ت متوجه بشی مثلا آنشب موقع خواب شوهرت به رابط ...

ببین در اون حدم فک نکن ک هست عزیزم

درسته کارش در این حد اشتباساا توجیهی نداره 

اما فک نکن در اون حد فکرای بد میکنه

ببین در اون حدم فک نکن ک هست عزیزمدرسته کارش در این حد اشتباساا توجیهی نداره اما فک نکن در اون حد فک ...

اینو امروز متوجه شدم که همچین فانتزی ای داره.اعصابم بهم ریخت...پیش خودم گفتم خدایا یعنی این به دخترای فامیل فکر میکنه.... 

خب از کجا فهمیدی اینو این ک دگ سایت نیست

گفتم دیگه به یه مشاور روانشناس پیام داده که من اینجوری ام... منم امروز زگرفتم تو گوشیش پیامشو دیدم.‌دوس دارم یهدچند روز باهاش حرف نزنم. متاسفانه چون بچمون کوچیکه بخوای نخوای یه چیزی پیش میاد باهم هم کلام میشیم

گفتم دیگه به یه مشاور روانشناس پیام داده که من اینجوری ام... منم امروز زگرفتم تو گوشیش پیامشو دیدم.‌ ...

عزیزم بیین خودش به روانشناس رجوع کرده شاید میخاد مشکلش رو برطرف کنه مریضه دگ دست خودش نیس 

2810