2777
2789
عنوان

کسی پرولاکتین ش بالا هست

58 بازدید | 11 پست

آیا سردرد دارید؟ 

توده هیپوفیز چطور؟ 

من سردردهای خیلی شدید میگیرم، واقعا زندگی مو مختل کرده، خیلی اذیت م میکنه، سرم میگیره، تیر میکشه 

ام آر آی با تزریق دادم، میخوام ببرم به دکتر نشون بدم جواب ش و... 

عددش چند بود ؟؟؟ 

من این عوارض رو نداشتم 

فقط درد و‌ترشح سینه داشتم و موقع پری هم بدتر میشد 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عددش چند بود ؟؟؟ من این عوارض رو نداشتم فقط درد و‌ترشح سینه داشتم و موقع پری هم بدتر میشد

198 

اون مشکل م به شدت دارم قبل پریود، گرفتگی و حساسیت و درد شدید سینه 😮‍💨😬🤕زندگی م شده پر درد، تو 29 سالگی و مجرد

198 اون مشکل م به شدت دارم قبل پریود، گرفتگی و حساسیت و درد شدید سینه 😮‍💨😬🤕زندگی م شده پر درد، ت ...

من نزدیک ۷۵ بودم واقعا عاصی شدم از عوارضش  

از شما خیلی بالاست حتما پیگیر باشید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
خیلی میترسم که من تومور هیپوفیز داشته باشم خدای نکرده 😕ولی خب علائمشو دارم

به چیزای مثبت فکر کن 

امیدوارم این نباشه و به راحتی با دارو کنترل بشه 

زن داداش منم خیلی بالا بود ولی خدا رو شکر درمان شد فقط ۵ سال تحت نظر بود ، نا امید نباش ♥️♥️♥️

توکل به خدا، ممنونم🤍التماس دعا شما دارو خوردی؟ عوارضش قطع شد؟

بله عزیزم 

یک سال تحت درمان بودم 

قرص هم کابرگولین خوردم 

الانم سه ماه یکبار ازمایش میدم تا مطمین بشم برنمیگرده ، عوارضش هم خوب شده 

انشاالله خدای مهربان در پناه خودش در صحت و سلامت نگهدارتون باشه