2777
2789
عنوان

از شوهرم متنفرم

185 بازدید | 14 پست

دیگه ازش خسته شدم

حالم ازش بهم میخوره

میره دسشویی باید ی ردپایی از خودش بذاره

میره حموم تموم حمومو کثیف میکنه ی آب نمیگیره پشت سر خودش

گوسفندم یجا میشینه زیرشون تمیز میکنه، ولی این میره عین میشینه وسط اشغالا عین خیالش نیست

حاضره هزار بار بگه لباسمو بنداز تو لباسشویی ولی یکبار خودش تکون نمیخوره انجامش بده

سر سفره ک اصلا ن موقع انداختن تکون میخوره ن جم کردن

ن میتونه یکساعت بچه رو بگیره و باهاش بازی کنه

ن محبت میکنه بهم ن حرف قشنگ میزنه

حتییییی پولم نداره ک دلم خوش کنم😩😩😩

دقیقا یه کپه گوهه

حالم ازش‌بهم میخووووررررههههه کاش بمیرررررهههههه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همچنین 

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔

بنده خداااا.. 

خدا ترو نجات بده ، به اون که دیگه امیدی نیست😐🙄

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

همچنین

امضات چه غمی داره عزیزم🥺

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

امضات چه غمی داره عزیزم🥺

چون با اشک نوشتم یکسال گذشت و حالم هنوز خرابه دعام کن

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
ادم نمیشههههه اصلا تحمل نداریم ۱ساعت بشینیم کنار هم حتما دعوامون میشهوالا بچه اینو نداشته باشه راحتر ...

اگه دعوا نکنید جای تعجب داره ،

بنظرم با این موضوع کنار بیا که خودت رو بیشتر از این اذیت نکنی.. بپذیر،. 

اکثر آقایون همینن

من یکی از برادرام همینه

خدایش خانومش سنگ تموم گذاشته تازه برادرم خجالت میکشه ی جاهایی اونم کمک میکنه

زیاد نرو تو‌مخش. ازاد بزار خودش درس میشه

چون با اشک نوشتم یکسال گذشت و حالم هنوز خرابه دعام کن

عزیزه دلم خدا بزرگتر از این غم های ماس..

هر کسی تو دلش یه دردی داره، 

دل به خدا بده . بقول دکتر عزیزی زمین خبری نیست آسمان رو بچسب.. 

ما زاده شدیم برای غم. اما چون میگذرد غمی نیست.. 

این نیز بگذرد..

داغ تا زمانی تازه اس که خودت هی تکرارش کنی.. 

بزرگترین التیام زمانه... به مرور زمان هممممه چیز درست میشه

ان شاءالله بحق بزرگی و عزمت خداوند ، خدای مهربون به وجودت، به زندگیت آرامش عنایت کنه و بهترین ها در انتظارت باشه عزیزم💚🤲🏻

تازه خیلیاشو سانسور کردممممم

من حداقل 24روز از ماه رو تو ماشینم زندگی میکنم

جارو میزنم.ماشین میشورم.روزی یک وعده غذا میپذم.لباس  میشورم.تو هوای سرد بیرون از ماشین حمام میکنم.

میدونی چرا چون مجبورم

شوهرت رو مجبور کن

اقا هستم . راننده پروفایلم
2810