2777
2789
عنوان

عشق ده ساله خستم کرده

406 بازدید | 58 پست

۱۹ سالم بود منتظر بودیم استاد جدید بیاد... وقتی دیدمش خیلی از ظاهرش خوشم اومد و چون درسم رو کلاسش خوب بود همیشه تشویقم میکرد و وقتی میخواست درس بده بیشتر از همه به من نگاه میکرد منم همیشه نمره اول یا نهایتا دوم کلاس میشدم، ۴سال تو دانشگاه باهم رودر رو بودیم روز به روز علاقه ام بیشتر میشد تاجایی که فقط به عشق اون میرفتم دانشگاه. خلاصه الان بیشتر از ده ساله از اولین دیدارم میگذره ولی هیچوقت نتونستم بهش بگم امروزم بطور اتفاقی تو بانک دیدمش اونم با یه حالی نگاهم کرد ولی نتونستم سلام کنم.خسته شدم میخوام دلو بزنم به دریا...

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چیز بگم با تاپیکت گریم گرفت

داغووونم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀

اگر اونم تمایلی داشت همون فوقش ده روز اول خودش بهت میگفت عزیزم 

به یاد حضرت مادر، بانوی بی نشان حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها👈 https://musicfile.ir/madahi/2956/                                                                                          به یاد حضرت پدر، شاهِ نجف حضرت علی بن ابی طالب 👈https://kashoob.com/audio/mnkDa/.                                                                                                                          🇵🇸 🇵🇸 free Palestine 

اگر اونم تمایلی داشت همون فوقش ده روز اول خودش بهت میگفت عزیزم

شاید غرورش نزاشته...پس چرا اونقدر بهم توجه میکرد نمیگفت دختر مردم دل داره گناه داره

2810