2777
2789
ول کن داداشمیگم با کسی که بهت بخوره برو رابطه

اول داداشت نیستم . دوما اونقدر لولم بالاس ک نتونی منو قضاوت کنی . سوما داداچ همیشه اینو بدون دخترا لول بالا و پایین نداره . تیپ و قیاقه دخترای ایران ک 99 درصدش معمولیه 

دخترا اونجوری ک نشون میدم واقعا مظلوم نیستن

خب قرارم نیست باشن

(البته یسری دخترام هستن واقعا خیلی مظلومن که اونام تو رابطه ای نمیرن) 

پسرا ام اونجور که نشون میدن نیستن

ولی خب من به شدت معتقدم همه چی به آدمش بستگی داره نه جنسیت و این چیزا

تو هر جنسیتی همه جور آدم داریم

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید حق عضویت بدم ب شما؟ تاپیکی چند تقدیم کنم؟

صلواتیه😂

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
همین مونده دیگه واس تاپیک زدن بیان ما رو خفت کنن

گفتم که صلوات بفرست 

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
دخترای ایران از اون چیزی ک هستن توقعشون بالاتره

خب ببین الان هرچی بگی در مقابلش یه خصوصیتی هم تو پسرا هست که درست نیست و بخوایم اینا رو بگیم تا صبحم تموم نمیشه

بالاخره اینجا ایرانه شرایطش خاصه با همه جا فرق داره دیگه

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

دخترای ایران از اون چیزی ک هستن توقعشون بالاتره

چشونه مگه؟؟

خب ببین الان هرچی بگی در مقابلش یه خصوصیتی هم تو پسرا هست که درست نیست و بخوایم اینا رو بگیم تا صبحم ...

دعا کن مهاجرت کنم رنگ خوشبختی رو ببینم از این کشور برم

مگه،تو میدونی صلوات چیه؟

نه تومیدونی خودشیفته

ریپ هم نزن

حتماحقت بوده تحقیرت کنن

با دعا که درست نمیشه باید تلاش کنی ولی خب ایشالا هرچی خیره

ولی بازم فکر نکن اونورم گل و بلبله

آره خب بهتر که هست ولی بدیای خودشم داره

بازم میگم کاملا به آدم و شخصیتش ربط داره نه جنسیت نه ملیت نه چیزی

آدمای خوبم کم نداریم تو ایران

لول خودتم هرچی بالاتر بکشی با آدمای لول بالاتر معاشرت میکنی

کلا خوبه هرکس بلا استثنا یه مقدار رو خودش کار کنه سعی کنه بهتر بشه خودمم این کارو میکنم

2810