2777
2789
عنوان

نمازخوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 42 پست
من با خدا اشتی ام ولی نماز نمیخونم چون نماز ربطی ب خدا نداره الان میخان بگن خدا گفته نماز بخون از کج ...

ولی من زمانایی ک نماز میخوندم واقعا ارامشم بیشتر بود الان چند ساله ک نماز نمیخونم و دیگ اون ارامش سابقو ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدا چقدررررررررر دوستت داره هاااا 😍پیشونیت بوسیده منتظر بوده برگردی ...عزیزم در این مسیر آهسته و پیوسته حرکت کن ..ممکنه گاهی بخوای جا بزنی عیبی نداره .اما دوباره برگرد به مسیر  ..ناامید نشو به خودت سخت نگیر ..یادت نره لطفا سرنمازت برای من هم دعا کن ،🙏🌹

سلام عزیزم منم چند وقتی بود نمیخوندم چند روزیه باز شروع کردم انشالله خدا قبول کنه ، انشالله شماهم از ...

ممنون عزیزم سر نمازت برا من غریبه دعا کن ک بتونم به نماز خوندنم ادامه بدم دلم عجیب برا ارامش نماز تنگ شده

من با خدا اشتی ام ولی نماز نمیخونم چون نماز ربطی ب خدا نداره الان میخان بگن خدا گفته نماز بخون از کج ...

ادیان الهی به مرور تکمیل شده 

از همون اول دین به این صورت نبوده 

هر پیامبری بسته به وظیفه ای که خدا گفته ، مقداری از دین خدا رو به مردم تحویل داده، پیامبر بعدی اومده و کمی تکمیل کرده تااااا اخرین پیامبرما ، حضرت محمد که اخرین پیامبرن و تکمیل ترین دین رو تحویل مادادن 

تو تکمیل ترین دین ، نماز به این صورته، روزه به این صورته، که ادیان قبلی هم چیزی مثل نماز ما داشتن ولی به این صورت نبوده، به مرور تکمیل شده تا مردم دین رو بپذیرن 

❤️❤️❤️❤️

ما بر اساس دین اسلام میگیم که نماز دستور خداست وگرنه مشخصه که سایر ادیان جور دیگه ای عبادت میکنن شمام باید طبق دین خودت عمل کنی حالا مسیحی مسلمون یا هرچیزی غیر از اینکه نماز جز واجبات هست به من کاملا ثابت شده که از هر چیزی آرامش‌بخش تر هست بخصوص نماز شب

2810