2777
2789
عنوان

یه عروس داماد تو شهرستان ماهیانه خرجشون چه قدره

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 40 پست

دوتا خانواده تو یه شهر خرج های متفاوت دارن 

سبک زندگیا فرق داره 

ممکنه یکی ده تومن خرج خوراکش باشه 

یکی پنجاه هم براش کم باشه 

الان چه جوری بگیم خرج یه خانواده دو‌نفره چقدره آخه 

هر کس با توجه به درآمدس خرج می‌کنه 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من آبجیم همسرش ۱۲ حقوق میگیره با دوتا بچه 

۴ کرایه میدن

۳ تومن شیر و شیرخشک و پوشک و ویتامین بچه ها 

۱ تومن ب آبجیم میده واس خودش و آرایش و.....

با ۴ تومن یک ماه را میگذرونن  با کلی قناعت و نداری

مهمونی و خرید لباس فقط عیدها  با پول عیدی 

نه کجا یکیه... تهران با همه جا فرق داره.. من بابام کرج زندگی میکنه که نیم ساعت با تهران فرق داره دیش ...

محصولات فروشگاهی مه قیمت روش هست برای کل ایران یه قیمته

گوشت هم نهایتا یه مقدار تفاوت داره مثلا صد تومن ممکنه کمتر بیشتر باشه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
من آبجیم همسرش ۱۲ حقوق میگیره با دوتا بچه ۴ کرایه میدن ۳ تومن شیر و شیرخشک و پوشک و ویتامین بچه ها ۱ ...

چه زندگی سختی داره بنده خدا

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
خرج خوردو خوراک یکیه اما یک سری ها دایم مهمونین خونه پدر ومادر و بیشتر حاضری میخورن گوشت و مرغ مصرفش ...

این دیگه بستگی به سبک زندگی داره

محصولات فروشگاهی مه قیمت روش هست برای کل ایران یه قیمتهگوشت هم نهایتا یه مقدار تفاوت داره مثلا صد تو ...

شیرینی چطور؟ فست فود؟ بستنی فروشیا؟ گوشت؟ نون؟ الان رستورانای خوب تهران غذا پرسی یه تومنه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
وای چه چیزایی میگین تهران با شهرستان خورد و خوراک یکیه؟بالاشهر تهران با مرکز شهر و پایین شهر یکیه؟

ما یه نون سنگک تو نیاوران رفتیم نون خریدیم ۴۰ تومن.. همون نون دم خونمون که پایینتره ده تومنه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
شیرینی چطور؟ فست فود؟ بستنی فروشیا؟ گوشت؟ نون؟ الان رستورانای خوب تهران غذا پرسی یه تومنه

ما خودمون شمال هستیم و اینجا این چیزا یه مقدار گرونتره

ولی بازم تفاوت چشمگیری نداره قطعا

بستگی به سبک زندگی هم داره

2810