2777
2789

خواهر شوهرم خیلی راحت واوکی هست وخوش زبون من خیلی خجالتی ام نمدونم جلوش کم میارم بعد ترجیح میدم حرف نزنم هم خجالت میکشم و  رودر وایسی دارم چیکار کنم بتونم حرف بزنم وزنگ بزنم حالشو بپرسم چون مریضه ولی خب خیلی حرف میزنخ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از قبل تو ذهنت حرف داشته باش ی پرانول بخور استرست بره 

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

نه خیلی رسمی هست من خجالتم بیشتر میشه

قبل اینکه زنک بزنی چندتا جمله رسمی و محترمانه آماده کن از گوگل 

بعد یکبار تمرین کن 

بعد زنگ بزن و همونا رو بگو 

بعدش زود بکو چون مریضی مزاحم استراحتت نمیشم ان شا الله خبر سلامتیت بهم بده و... خداحافظ کن

میترسم توپوق بزنم یا صدام بلرزه

بابا خواهرشوهرته ها . برا چی صدات بلرزه؟ خیلی راحت بگیر و راحت احوالپرسی کن . اگر تلفنی راحت نیستی یه سربرگ دیدنش . هر وقتم حرف کم آوردی بگو عزیز ان شاالله که زود خوب بشی . مزاحمت نمیشم  فقط میهواستم احوالتو بپرسم . سلام برسون خداحافظ. تمام .

توروخدا عکس کاربریت عوض کن 😂 چندشب قبل کامنتم جواب دادی شب بود به خدا یه لحظه خیلی ترسیدم

نی نی یارو چنبارذتگ کردم اما توجه نکرد حتی عکس دیگه هم آپلود کردم تو سایت

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

2810