2777
2789
عنوان

دلیل درد پشت پهلو چیه

27 بازدید | 7 پست

قبلا هم یکی دو بار اینجوری شدم (شاید چند سال پیش مثلا)

پهلوهام از پشت 

از داخل یه درد زیادی میگیره 

بعد چند دقیقه ول میکنه 

کلا دیگه درد نمیگیره 

البته اینم بگم ۴ روز دیگه پریود میشم 

ممکنه از پریودی باشه؟

سنگ کلیه نباشه؟

من ک از سنگ کلیه ام بود ک ی بارش ب حدی فجیع بود ک آمبولانس اومد برد منو

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توی چه مدت؟

اون بار ک آمبولانس اومد یهویی شد

ولی بعدش گاهی اوقات می‌گرفت باز ول می‌کرد 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
میدونستین سنگ دارین ینی؟ پهلوتون از جلو درد نیکرد؟ پهلوی من فقط از سمت پشت درد میکنه

نه عزیزم نمیدونستم بعد ک ی بار شدم دیگه متوجه شدم 

فقط از پشت پهلو سنگ کلیه اس از منم همونجا درد می‌گرفت ی درد خیلی بدی هم داره هنو گاهی اوقاتش خوبه 

اگ اون درد شدیده بگیره در حد زایمان سخته 

برو حتما دکتر ب اون مرحله من نرسی

نه عزیزم نمیدونستم بعد ک ی بار شدم دیگه متوجه شدم فقط از پشت پهلو سنگ کلیه اس از منم همونجا درد می‌گ ...

چه دکتری برم؟

و اینکه قبل دکتر برم سونو کلیه و آزمایش ادرار بدم ببرم پیش دکتر؟

نه عزیزم نمیدونستم بعد ک ی بار شدم دیگه متوجه شدم فقط از پشت پهلو سنگ کلیه اس از منم همونجا درد می‌گ ...

و اینکه من ۱.۵ ماه دیگه عروسیمه 

اگه از الان پیگیر بشم منکنه اوضاع بد نشه؟