2777
2789

من هفته گذشته سونو سینه رفتم

رو پوستم یه چیز شبیه جوش زده بود چون از قبل هم یه ضایعه تو سینم داشتم دوباره رفتم سونو 

بعد گفتن یه توده جدید هم زده هایپواکو با ابعاد فلان 

بیرادز ۲

حالا امشب همینطوری تو اینستا میگشتم یهو تو اکسپلور یه بلاگره ۳۰ ساله میگف پنج سال پیش ی توده تو سینم پیدا کردم و رفتم سونو گفتن هیچی نیس نگران نباش و تغییرات هورمونیه

میگفت دلم طاقت نیاورد دو بار دیگم سونو رفتم و گقتن نگران نباش

ولی بعد یک ماه جراح ک معاینه کرد گف باید بیوپسی بشی و موقع نمونه برداری هم گف ظاهر توده ات اصلا شبیه بدخیم نیس نگران نباش

ولی فرداش جواب اومد سرطان مهاجم سینه و داستان ها بعدش

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

الان من چیکار کنم😭😭😭

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما رسیدگی ک چکاپ رو برو ولی با حرف بلاگر به خودت استرس نده اینا برای فالور هر کاری میکنن

اخه بلاگر انچنانیم نبود ک مهم باشه

ولی حرفاش منو خیلییی ترسوند😭

از دکترت مشورت بگیر مامو گرافی هم بشو نگران نباش

دکترم ۲۱ اذر نوبت داده

من تحمل ندارم تا اون موقع

بدتر اینکه اون روز برم و چی بشنوم داره دیوونم مبکنه

عزی م جوش روی سینه ات هست یا داخل سینه

زیر پوستمه 

ی جوریه

شبیه رگ های واریسیه قرمز گرد 

نگران نباشپیش دکتر برواون داستان سرطان و... رو ک انقدر استرسشو داریبه دکتر اصرار کن یه ازمایش خون تو ...

با این مشخص میشه مگه؟؟!