2777
2789
عنوان

مادرشوهر

145 بازدید | 12 پست

سلام دوستان مادرشوهر من یه عادتی دارن کلا همشون یجورین وقتیی باهم بحثشون میشه زنگ میزنن به بقیه

چندباره زنگ میزنه به من مثلا ازدرگلایه منم خیلی سادم میگم پیرمرد پیرزنه ازپسرش گلایه به من میکنه اشکال نداره 

مثلا سر هربحثی که پدرشوهرم با شوهرم میشه زنگ میزنه به من تا چندشب پیش مثلا بحثا مث تقسیم ارث ومیراث پدرشوهرم وعموهاشون اینجوری بعد اونا زنگ میزنن شوهرم که باباشو راضی کنه اونم باباش لجباز زیربار نمیره کوتاه بیانیس ازدوطرف تحت فشاره اخرش میبیمی با پدرش بحثش میشه همیشه اخرش مادرشوهر زنگ میزنه به من گلایه وار تو به شوهرت بگو فلان نصیحتش کن منم ازسردلسوزی به دل نمیگیرمو شوهرمو نرم میکنم کوتاه میاد تاچندشب پیش غروبش مادرشوهر زنگ زد احوالپرسی گفتم اصلا حالم خوب نیستت ازصدام فهمید دیگه تموم شد یهو شب ساعت یازده ونیم شب گوشیم زن. خورد اون بود منم فک کردم میخاد حالمو بپرسه شوهرم شیفته تنهام بزورتونستم جواب بدم نفسم بالا نمیود شروع کرد تند تند از شوهرم گفتن با ناراحتی طبق معمول گفتم نمیدونم خبر ندارم به خودش بگید اون۳دبهم فشار اومد خواب تبخال زدم دردشدید ریه هام درگیر بود اونقد حالم بد بود که دکتردستوربستریمو داد ولی بخاطربچم گفتم چندتا آمپول برام بزن اگه اثرنکرد بستری میشم که با پارتی بازی یسری آمپول برام زدن بهترشدم الان ازاون شب یه زنگ نزد ببینه حالم چطوره 

بعداونوقت من اون عروس غریبه  ساکت و بی سرو زبونشم وقتی مریض میشه غذا براش میفرستم اونقدناراحتم نمیدونم چه برخوردی کنم 

من نمی دونم چه اجباریه که همه تلفن ها رو باید جواب بدین من از هر ۵ تا تلفن مادرشوهرم یکیش جواب می دم ، ولشون کن اینها وقتشون ارزش نداره فکر می کنند همه مثل خودشون هستند

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تودلم مونده به خواهرشوهرم بگم بلاخره بعد دهسال میخوام یبارگلایه کنم بهتون هی میگم ولش کن

اتفاقا ولش کن ، کسی هم که پشت سر پسرش حرف بزنه پت سر تو هم حرف زده، خودتو کوچیک نکن و بچسب به شوهرت و زندگیت فقط

من نمی دونم چه اجباریه که همه تلفن ها رو باید جواب بدین من از هر ۵ تا تلفن مادرشوهرم یکیش جواب می دم ...

بخدا همون عروس طبقه بالاشه جوابشون نمیده دخترعموشون اونقدالتماسش میکنن غذامیفرستن براش بااسترس میگه خورد ازش نخورد

تفکرت درباره مادرشوهر از اول اشتباه بوده نه مادرت میشه نه فامیلت

خودم خوب شناختمش مامانم بیشتربود میدونی یطوریه مادرشوهرم تونگاه اول هرکی میبینش فک میکنه مثلا گیجه سادس دلت میسوزه براش ولی خدانکنه بشناسیش از این حجم فتنه زیر این سادگی حرص میخوری

بخدا همون عروس طبقه بالاشه جوابشون نمیده دخترعموشون اونقدالتماسش میکنن غذامیفرستن براش بااسترس میگه ...

تو زیادی خودت درگیر این آدم ها کردی بعد انتظار داری یه روز مدال بهترین عروس بندازن گردنت!   مشکلات بعضی خانواده ها هیچ وقت تمومی نداره چون حاصل نفهمی و باری به هر جهت زندگی کردنشون هست ، همیشه هر کاری دلشون می خواد می کنند بعد که به چه کنم چه کنم می‌افتند میاند سراغ شما چون فکر می کنند شما هیچ کار خاصی تو این دنیا ندارید و انقدر علاف هستید که ساعت ها پشت تلفن باهاشون صحبت کنید و باز دوباره فردا همون کاری که خودشون می خوان انجام می دن! 

یه روز برس به اینکه باید فاصله بگیری ازشون تا زندگی ات روال نرمال پیدا کنه! 

خودم خوب شناختمش مامانم بیشتربود میدونی یطوریه مادرشوهرم تونگاه اول هرکی میبینش فک میکنه مثلا گیجه س ...

مادرشوهر منو اگه ببینی با خودت می گی چه زن خولی هست و چقدر یه عروس می تونه بد باشه که با این زن مشکل پیدا کنه!   یعنی اگه خودم اون عروس نبودم هیچ وقت باورم نمی شد! 

یه بارش آمده بود تو خونه ام با من بحث و جیغ و بی احترامی ، تا شوهرم آمد خونه یکدفعه با حالت بغض و گریه به من گفت چرا با من دعوا می کنی، مگه من چی بهت گفتم؟  یعنی من مات موندم که زن گنده خجالت نمی کشه داره فیلم بازی می کنه!  یعنی دیگه حالم ازش به هم می خوره! 

[QUOTE=361643123]تو زیادی خودت درگیر این آدم ها کردی بعد انتظار داری یه روز مدال بهترین عروس بندازن گردنت!   مشک والا یکسال کارشون نداشتم اونا ول کن نیستن 

همین ببین یه ده روز بگذره بازشروع میکنن اینا عادتشون تا قهرمیکنی بدتر دوباره میچسبن بهت

[QUOTE=361643123]تو زیادی خودت درگیر این آدم ها کردی بعد انتظار داری یه روز مدال بهترین عروس بندازن ...

وقتی دخالت نکنی مادرشوهرت می بینه زنگ زدن به تو فایده نداره و دیگه تو رو قاطی دعواهاشون نمی کنند ، دختر مگه اعصابت از سر راه گیر آوردی خودت قاطی هر بحث و دعوایی می کنی! 

دفعه بعد زنگ ها رو چند تا یکی جواب بده ، بعد هم بهش بگو شوهرم گفته تو بحث های ما دخالت نکن!  همه اش همین تکرار کن!   دیگه هم در مورد دعواهای خانوادگی با شوهرت صحبت نکن. 

پس فردا مریض بشی اول همه همین مادرشوهر پشت سرت می گه این عروسه مشکل اعصاب داره ، این عروسه مریضه! 

وقتی دخالت نکنی مادرشوهرت می بینه زنگ زدن به تو فایده نداره و دیگه تو رو قاطی دعواهاشون نمی کنند ، د ...

اره دیگه ازاین به بعد هرچی گفت میگم شوهرم گفته تو بحث ما دخالت نکن