2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه از لحاظ قانونیش نه مگر اینکه درخواست داشته باشه می تونه تدریس کنه اونم تو شهر های کوچک

😳😳 اینا رو از کجا میارید میگید؟

ادامه تحصیل دبیر تا فوق دکترا هم هیییچ منع قانونی نداره و همینطور تدریش در دانشگاه

هر دو مدرک کارشناسی دارن، هر کدوم در رشته های مربوط به شغلشون... چطور تشخیص دادی علم پرستار از دبیر ...

سخی مطالب درسی پرستاری بیشتر از معلمی. حتی قبولی در پرستاری سخت تر از معلمیه. آیا همه کارشناسی‌ها به یک اندازه مطالبشون سخته؟ حجمشون یکیه؟

سخی مطالب درسی پرستاری بیشتر از معلمی. حتی قبولی در پرستاری سخت تر از معلمیه. آیا همه کارشناسی‌ها به ...

خیلی از دبیرا به خاطر علاقشون به این شغل و عدم علاقه به پرستاری و... علی رغم رتبه ی پایین، نخواستن وارد این رشته ی پرستاری بشن! 

پس اینکه کسی وارد فرهنگیان شده دلیل بر سواد کمتر یا عدم توانایی برای ورود به رشته های دیگه نیست! 

واحدهای که دبیر فیزیک، شیمی، ریاضی، زیست و..... تو دانشگاه میگذرونه،در خد زیادی همونایی هست که پرستار میخونه.. ( ضمن اینکه هر کدوم دروس تخصصی شغل خودشون رو دارن، مثل واحدهای عملی هر رشته) 

خیلی از دبیرا به خاطر علاقشون به این شغل و عدم علاقه به پرستاری و... علی رغم رتبه ی پایین، نخواستن و ...

واحدهای تخصصیشون در حد پرستاریه؟عمرا  بله گلم ممکنه کسی بخاطر علاقه با رتبه پایین بره معلمی ولی اگر فقط بخواییم رتبه قبولی رو مقایسه کنیم متوجه میشیم با رتبه بالاتر میشه معلمی خوند. تو گوگل هم سرچ کنی سختی درس‌های پرستاری مشهوده

خیلی از دبیرا به خاطر علاقشون به این شغل و عدم علاقه به پرستاری و... علی رغم رتبه ی پایین، نخواستن و ...

واحد عملی معلمی رو با کارآموزی و واحدعملی و شیفت واقعی پرستاری نمیشه مقایسه کرد اصلا  

واحدهای تخصصیشون در حد پرستاریه؟عمرا بله گلم ممکنه کسی بخاطر علاقه با رتبه پایین بره معلمی ولی اگر ...

البته! 

نمیدونم چی خوندی!؟ اما دروس تخصصی رشته هایی که گفتم در هر دو رشته  تقریبا مشترکن (مثل فیزیک، شیمی، زیست، رياضی و...) میمونه واحدهای عملی پرستاری که تو بیمارستان میگذرونن که کسی منکر سختیش نیست. 

و واحدهای عملی دبیری که مهارت خودشو میخواد... 

در نهایت هیج وقت نمیشه گفت دو کارشناس در دو رشته ی متفاوت از لحاظ علمی بهم برتری دارن مگر اینکه یکی از این دو نفر تحقیق و مطالعه ای جداگانه و اضافه ای داشته باشه