منظورش چی بود ...؟یه آقای جووونی بود خیلی باهام حرف زد اولش یکم ترسیدم گفت نترس عزیزم من هستم 🤣 آب قند آوردن برام دستام میلرزید تپش قلب داشتم چون کلا فوبیا دارم به جراحی دندون
خیلی محترمانه گفت چند جلسه دیگه بیا عزیزم بهم از تو کیفش مسکن داد حتی تازه منم دختر مامانی هستم مامانمم بود باهام بعد من رفتنی صورتمو بیرون از اتاق شستم پسره خواستگاری کرده عجبیه بنظرم حس بدی گرفتم
دوتا صلوات بفرست اولیش برای سلامتیت دومیش برای حاجت من 😍♥️ در ضمن این اکانت دست پنج نفره
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تا مدت ها میگفتم این عاشق من شده و باهاش داستان میساختم😂
دختری از نژاد آرمَن و زاده خاکپاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘
معذرت میخوام از بین این همه مراجعه چرا اسی؟ چرا به اسی گفته عزیزم؟
حالا کی ضرر کرد اسی یا دکتر؟ 👀👀
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️