2777
2789
عنوان

سریال کیمیا

112 بازدید | 15 پست

دقت کردین هرموقعه کیمیا و خانوادش از هرجای اومدن این اقا نکونام و زنش معصومه خانم دم در کیشیک میدادن🤣یاد همسایه های فضول میفتم که نمیخان دخالت کن تو زندگی مردم ولی همچنان کارشون دخالت کردنه😂😂

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹

مامانم میگه اینا جاشونو پشت در حیاط انداختن منتظرن یکی رد بشه فقط😂🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
مامانم میگه اینا جاشونو پشت در حیاط انداختن منتظرن یکی رد بشه فقط😂🤦

وااای🤣

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقااااا متنفر بودم ازشون یادمه قبلا نگاه میکردم حالم از اون معصومه سمی اون خواهر زاده نرگس بهم میخ ...

وای معصوم سمی🤣🤣

کلا خانواده فضولی هستن .اون نرگس دوست کیمیا بود ... وایی چقدر فضول که سر دربیاره کیمیا و آرش سرچی دع ...

خیلی پرو بود درسته حالا ارش و کیمیا مشکل داشتن 

ولی درآورد از خوبیای پیمان و جریان وکالت وحبوبه زن شهرامو گفت بیشتر بینشون رو خراب کرد 

😒😒😒متنفر بودم ازش

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›
کلا خانواده فضولی هستن .اون نرگس دوست کیمیا بود ... وایی چقدر فضول که سر دربیاره کیمیا و آرش سرچی دع ...

حق

نکبت صداش هنوز توی گوشمه

اتفاقاالان روبرمه تو تلوزیون سلام میرسونه😂

2810