2777
2789
عنوان

شوهر من خیلی بی سر زبونه

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 47 پست
دلیلشم اینهوقتی بچه بودنمادر یا پدراجازه تصمیم بهشون ندادن و دائما تصمیمات خودشونو به بچشون غالب کرد ...

دقیقا منم بی ابروعه بد دهنم احساس میکنم تو جای من زندگی کردی خیلی خوشحالم تاپیک زدم حالم خیلی بهتره مرسی واقعا اره همون مادرش از بس تو بچگی زده تو سرش نمیتونه سرشو بالا بگیره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منم بی ابروعه بد دهنم احساس میکنم تو جای من زندگی کردی خیلی خوشحالم تاپیک زدم حالم خیلی بهتره ...

انگار خودمنی🤣🤣🤣🤣

بزار ازت بترسه

حساب ببره

تو زندگیت خیلی راحت میشی

واسه زندگیتم خودت تصمیم میگیری 

همه چی هم بدلخواه خودته

مردامون استرس جنجال دارن🤣🤣🤣🤣

دخترنگوهمون بی عرضه هاش بهتره 🤣🤣🤣زندگیت دست خودتهمن فرزندم15سالشهتو بچه هم داری؟؟

این هفته صاحب خونه چون سقف خودش اب میداد اومده کف زمینو کنده کله خونه مصالح ساختمانه ما هم اومدیم خونه مامانم الان ۱۰ روزه نمیتونیم بریم خونه خودمون بهش میگم بگو زودتر ی کاری کنه وگرنه ما اجاره کامل نمیزنیم براش رفته زنگ زده یارو گفته باید اجاره رو کامل بدین گفته چشم الان میزنم خیلی دلم پره از دست کاراش😑ماشالله خداحفظش کنه براتون نه من بچه نمیخوام

این هفته صاحب خونه چون سقف خودش اب میداد اومده کف زمینو کنده کله خونه مصالح ساختمانه ما هم اومدیم خو ...

کارت بردارقایمش کن

نتونه اجاره پرداخت کنه

وقتی صاحب خونه زنگ زد

بهش بگو شوهرم میگه 

صاحبخونه چقدر پرو هست

از خونش بیرون افتادیم

کرایه کاملم میخواد

بزار باشوهرت دعواکنه

به شوهرتم بگو

اگ جوابشو ندادی

جور دیگه آبروتو میبرم

🤣🤣🤣🤣🤣

کارت بردارقایمش کننتونه اجاره پرداخت کنهوقتی صاحب خونه زنگ زدبهش بگو شوهرم میگه صاحبخونه چقدر پرو هس ...

لعنتی تو خیلی بلدی😂 نمیشه شمارمو بدم بهت همش راهنماییم کنی؟

2810