2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری ازدلتون میاد به خودتون بگید زشت. هرکسی یه جور زیبایی داره.‌اینقدر خودتونو دست کم نگیرید. به خودتون احترام بزارید. اعتمادبه نفس داشته باشین.اگرم کسی بخاطر چهرتون شمارو رها میکنه همون بهتر که بره برای همیشه.

همه چیز ک زیبایی ظاهری نیست شاید بر خلاف ظاهری ک میگید زیبا نیست ک قطعا هست درون و قلب زیبایی داشته باشید ب عقیده من همه ی آدما ی زیبایی هایی دارن ک خودشون خبر ندارن حتما شماهم جزو اونا هستین 

آیه 41 سوره عنکبوت " مثَلُ الَّذينَ اتَّخَذوا مِن دونِ اللَّهِ أَولِياءَ كَمَثَلِ العَنكَبوتِ اتَّخَذَت بَيتًا”  مَثَل کسانی که به جای خداوند اولیایی برگزیده‌اند، مانند عنکبوتی است که خانه‌ای ساخته و بی‌گمان سست‌ترین خانه‌ها، خانه عنکبوت است.

چطوری ازدلتون میاد به خودتون بگید زشت. هرکسی یه جور زیبایی داره.‌اینقدر خودتونو دست کم نگیرید. به خو ...

وای بار کن اکر عکسم رو ببینی کاملا متوجه میشی منظورم چی بود .

اینجا امنیت نداره وگرنه حتما عکس می زشتم 

همه چیز ک زیبایی ظاهری نیست شاید بر خلاف ظاهری ک میگید زیبا نیست ک قطعا هست درون و قلب زیبایی داشته ...

من شاید آدم خوبی نباشم ولی براش خوب بودن تلاش نی کنم و همین برام کافیه . وای در مورد ظاهرم واقعا خوب نیست و این یه حقیقت که ما در دیدار اول به باطن ادم ها توجه نمی کنیم و زیبایی مهم . این رو از رفتار آدم های جامعه هم میشه فهمید 

2810