2777
2789

تاپیک قبلیم گفتم حالش خیلی خوب نیست بعد بهش پیام دادم حالشو پرسیدم معذرت خواهی اینا کرد گفت میخوام برم بخوابم کلا امروز فقط یه بار بهم زنگ زد نه پیامی نه چیزی ولی هیچوقت انقدر زود نمیخوابید همیشه 2_3 اینا میخوابید نمیدونم حس میکنم داره میپیچونتم امشب رو خوابم نمیبره احتمالا از بس دارم فکرای چرت و پرت میکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یامیخواد تنهاباشه ونیازداره هیشکی کاری ب کارش نداشته باشه

یام دیگه یواش یواش میخواد فاصله بده وادامه ندید رابطه رو

در هرصورت زیاد اویزون نشو هرچی بیشتر بش بچسبی بیشتر دورمیشه

بزار تو حال خودش باشه این فاصله گرفتن به این معنی نیست ک دوست نداره دیگه یا ازت سرد شده فقط بهش زمان ...

فعلا که مثلا رفته بخوابه ولی نمیدونم اینطوریم که این منو ادم امنی نمیدونه یا اعتماد نداره بهم که باهام حرف نمیزنه راجب مشکلش و چیزی که شده یا فکر میکنه بچه ام یا نمیتونم درکش کنم واقعا الان حس خوبی به خودم ندارم 

یامیخواد تنهاباشه ونیازداره هیشکی کاری ب کارش نداشته باشهیام دیگه یواش یواش میخواد فاصله بده وادامه ...

نمیدونم واقعا  ضرر مالی کرده ولی خب دلیل نمیشه که به من توجه نکنه و فاصله بگیره ازم 

فعلا که مثلا رفته بخوابه ولی نمیدونم اینطوریم که این منو ادم امنی نمیدونه یا اعتماد نداره بهم که باه ...

میفهممت..منم حستو تجربه کردم کاملا کلافگی الانتو درک میکنم

ولی مدل پسرا فرق داره با ما

اکثرا موقع ناراحتی یکم فاصله میگیرن و ناراحتیشونو تو خودشون میریزن

ب نظرم اگه یه وقت مناسب گیر اوردی خیلی ارومم و ملایم همینارو بهش بگو 

و جوری حرف بزن ک فکر کنه شرایطو درک میکنی طلبکارانه صحبت کنی بد میشه:)

بهش بگو حرفای دلتو ولی تاکیدم کن که شرایط تو ام برام مهمه

میفهممت..منم حستو تجربه کردم کاملا کلافگی الانتو درک میکنمولی مدل پسرا فرق داره با مااکثرا موقع نارا ...

واقعا حس خیلی بدیه نمیدونم باید چیکار کنم چون نمیخوام غرغر کنمو اذیتش کنم چون شرایط خوبی نیست از یه طرف خودمم دارم اذیت میشم فقط کاش خیلی ادامه اش نده و تموم اش کنه چون شاید یکم زیاد ضرر کرده ولی اونقدراهم سنگین و بد نیست که بخواد بشینه یه گوشه با کسی حرف نزنه