2777
2789
عنوان

پیامای خواهرش به من

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 39 پست
ایندفه با خنده همینارو بگو

از رو نمیره😂گفتم ولی چ فایده 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو تو ک 20و چندسال خاهرشی نتونستی ترکش بدی از من چ انتظاری داری ...بگو بچه نیست بکن نکن بهش بگم ..

خواهره خوب حرف نزده

ولی منطقی فکر کنی داره درست میگه

پسره عاشق اِسیه و اسی با سیاست میتونه یه کاری کنه که دیگه نکشه

لحنش شاید یکم خوب نباشهچون عصبی و ناراحته از سیگار کشیدن برادرشو اتفاقا به اون خیلی مربوطهخانواده شه ...

اخه خدایی به من چه 

چرا سیگار داداششو به من ربط میده

مگه من سیگاریش کردم

میگه پیش من اصلا نمیکشه ولی تو چرا بیخیالی پیشت میکشه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
همینقدرنسبت به خواهرت بی مسو لیتی؟! که میگی بهش چه

اخه اون داره سیگار داداششو به من ربط میده

خواهره خوب حرف نزدهولی منطقی فکر کنی داره درست میگهپسره عاشق اِسیه و اسی با سیاست میتونه یه کاری کنه ...

اره خب از روزی 12تا کردمش 3تا

ولی منم معجزه نمیکنم که زیاد تحت فشارش بزارم بخدا داد بیداد میکنه

فدای سرت عزیزم من تازه متوجه شدم ک فقط حال خود آدم مهمه 🥹... خوش باش 🫰

این هنوز خواهرشوهر نشده اینقد عفریتس😭😂

اره عزیزم