2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دقیقا میفهمم چی میگی منم حس هر حرم برام متفاوت بود ‌. نجف واسه من ارامش محض بود امنیت مطلق ‌. ح ...

ایول چرامث منی حس امنیت وارامش تونجف ستودنیه هاهرچی باشه پدره وجود پدر پرازاامتیت جوری ک پیش پسر نیس پدر پشت پسراشه براهمون امنیت اونجافقط داشتم منم باورت میشه یباررفتم حرم شب حمعه ک شد شلوغ و متاسفانه دعوایی ک باشوهرم داشتیم نتونسم برم خاک برسر من کاش دور بعد بادل خوش برم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

دلم میخواد برای شما معجزه بشهوباردار بشی و دل من هم خوش بشه .دلم حال خوب یه ادم میخواد.بشدت حال خوب ...

الهی که خدا بهش فرزند سالم و صالح بده 

به شما هم هرچی میخوای بده 

دلم میخواد برای شما معجزه بشهوباردار بشی و دل من هم خوش بشه .دلم حال خوب یه ادم میخواد.بشدت حال خوب ...

میدونی چرا چون ذاتت خوبه نیتت صافه براهمین ازخیرخوشی مردم حالت خوش میشه الهی ک عاقبت بخیری و سلامتی همیشه توزندگیت باشه تاپای عمرت وزیر سایه مهدی فاطمه باشی تاهنگام ظهورش 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

من ۱۴روز پیش رفتم تاپیکم هس برااولین بارمنوشوهرم رفتیم ومنتظر معجزه ام ک بعد۶سال بهم بچه بده وشغل شو ...

یه چیزی به دلم افتاد برات بگم . عراقی ها رسم دارن اگر فرزندشون به دنیا اومد می برن توی بین الحرمین یه سجاده پهن میکنن . نی نی رو میخوابونن روش بعد دورش شکلات میریزن همه میان جمع میکنن. خیلی حس جالبیه . من اونجا دیدم . ان شا الله اگر دامنت سبز شد شما هم این کار رو بکن . نذر شیر هم خیلی جوابه . من همیشه به نیت حضرت رباب نذر شیر میکنم ‌ توی بین الحرمین هم پخش کردم . ان شا الله خدا حاجت همه رو بده و خیرشون رو در خواسته هاشون قرار بده هم شما هم استارتر💚

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ایول چرامث منی حس امنیت وارامش تونجف ستودنیه هاهرچی باشه پدره وجود پدر پرازاامتیت جوری ک پیش پسر نیس ...

اخی اره . خونه پدری هست نجف 💚

ان شا الله خدا دل همه مون رو شاد کنه به زیارت اهل بیت به ظهور امام زمانمون به گرفتن حاجتا 🙏

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
یه چیزی به دلم افتاد برات بگم . عراقی ها رسم دارن اگر فرزندشون به دنیا اومد می برن توی بین الحرمین ی ...

ممنونم چقدر زیبا چشم منم مادربشم حتماشیرمیبرم اونجاتقسیم میکنم وشیرینی من ک دیگه برام شده مث یه خاب یه رویا ک بخام مادربشم ۶شال خیلیه خاهر وقتیم ک مشکل خاصی نداشته باشی این بیشتر اتیشم میزنه ولی خب راضیم ب حکمتش ک خودش میدونه وبس من درماه ۲۰روز ازشوهرم دورم ۱۰روز پیشمه از داشتن فرزند بیشتر تلاش ب این دارم کنارشوهرم یروز باشم تاابدواقعاخیلی سخته تنهایی 

میدونی چرا چون ذاتت خوبه نیتت صافه براهمین ازخیرخوشی مردم حالت خوش میشه الهی ک عاقبت بخیری و سلامتی ...

مرسی عزیزم 

به همچنین گلم 

باردار شدی حتما خبرم کن یا انشاالله کارشوهرت درست شد بهم بگو ممنون

اخی اره . خونه پدری هست نجف 💚ان شا الله خدا دل همه مون رو شاد کنه به زیارت اهل بیت به ظهور امام زما ...

الهی امین بحق مهدی فاطمه میگم من ی خاب دیدم 

عجیب میشه بگم 

من اصولا زیادبیرون نمیرم وقتی شوهرم سرکاردل دماغ ندارم انگیزه ام ندارم حتی مراسم مذهبی روزه هاخیلی کم دیشب خاب دیدم ی خانم مذهبی ک مسئول این روزه هاس بمن گف بیا ب مراسم حضرت زهرا فقط همیت دهه اخری مونده ودیگه تمومه ها اخرش بیا شوهرش ک سید و بسیار مردباخدایی میگف بهش بگو بیادمن میگفتم گرفتارم نمیتونم بیام ولی اوتااصرار میکردن ب روزه حضرت زهرا بیا یعنی جی 

مرسی عزیزم به همچنین گلم باردار شدی حتما خبرم کن یا انشاالله کارشوهرت درست شد بهم بگو ممنون

چشم زخیره میکنم پیامتون میدم حتمابخدا اگه شوهرم بگه کارش دریت شده بیشترخوشحال میشم تابگن بارداری  منتظر پریودیمم ولی خبری نیس نمیدونم معجزه شده یان 

2810