2777
2789
عنوان

حقوق کارمندای بانک ملت چطوووور

107 بازدید | 11 پست

یکی از دوستام میگفت خیلی کم همش ۱۰ تومن حقوق میگیرن😐

مزایا ندارن و کلا بدترین بانک

خودتون یا اطرافیان کی تو بانک؟ خدایی بدون اغراق نظرتون دو بگید؟ به نظرتون چه بانکی خوبه؟ ملت خیلی بده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا یه دوست دارم همسرش  کارمند همین بانکه  شعاری داره  اینقدرررر گفته حفظ شدم  بانک فقط بانک ملت!!!!

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

یکی از فامیلا رئیس یکی از شعبه هاس،یه خونه تریبلکس یه خونه دوطبقه و یه ماشین خارجی یدونه ایرانی و یدونه مغازه داره،هیچ ارث و اینایی هم بهش نرسیده همش از حقوقشه

لایک نکن،ریپلای نکن

بانک مزایای خوبی داره در مورد حقوق نمیدونم ولی وام با بهره کم بهشون میدن 

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            
پدر شوهرم ملته نه چرا بد باشه همین ماه ۳۰۰میلیون گرفتن شوهر خودمم بانکیه

عزیزم قصد فضولی ندارم

همسرتون چه بانکی هستن؟ از شرایط راضی هستن؟

جدا از وام و اینا، پدر شوهرتون که بانکی هستن مثلا نمیدونید چقدر حقوق میگیرن؟

عزیزم قصد فضولی ندارمهمسرتون چه بانکی هستن؟ از شرایط راضی هستن؟جدا از وام و اینا، پدر شوهرتون که بان ...

ببین عزیزم حقوق همون اداره کار هست حدودا ۳۰تا۵۰تومن ایشون بازنشسته هستن ۲۵تومن میگیرن اما خب مزایا خیلی بالاس هر ۶ماه تا ۱سال در حدود ۱میلیارد میگیرن البته همه اش