2777
2789

مثلا گفتن نقاط ضعفت چیه چی بگم 

نقاط قوتم خوبه اینارو. بگم چون واقهیه ؟ 

پرتلاشم ، پشتکار دارم ، دیگه چیا بگم ترو خدا بگین کمکک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هوش مصنوعی Microsoft Copilot

خوشحالم که می‌تونم بهتون کمک کنم! ارائه نقاط قوت و ضعف در مصاحبه‌ها و مکالمات کاری می‌تونه خیلی مهم باشه. اجازه بدید چند راهنمایی بهتون بدم:

### نقاط قوت
- **پرتلاش**: توضیح بدید که همیشه به دنبال انجام بهترین کارها هستید و برای رسیدن به اهدافتون تلاش زیادی می‌کنید.
- **پشتکار**: توضیح بدید که همیشه در مواجهه با چالش‌ها و موانع، به تلاش ادامه می‌دید و از مشکلات نمی‌ترسید.
- **مهارت‌های ارتباطی**: بیان کنید که توانایی ارتباط موثر با دیگران رو دارید و می‌تونید به خوبی با تیم کار کنید.
- **حل مسئله**: توضیح بدید که توانایی خوبی در تجزیه و تحلیل مسائل و یافتن راه‌حل‌های خلاقانه دارید.
- **مدیریت زمان**: بیان کنید که توانایی برنامه‌ریزی و مدیریت زمان خوبی دارید و می‌تونید وظایفتون رو به موقع انجام بدید.

### نقاط ضعف
مهمه که نقاط ضعف رو به شکلی مطرح کنید که نشان بده تلاش می‌کنید برای بهبود اون‌ها. مثلاً:
- **جزئی‌نگری زیاد**: بگید که گاهی ممکنه در جزئیات خیلی دقیق بشید، اما دارید یاد می‌گیرید که به تصویر کلی هم توجه کنید.
- **به سختی نه گفتن**: بگید که گاهی ممکنه به سختی به درخواست‌ها نه بگید، اما دارید یاد می‌گیرید که مرزهای خودتون رو تعیین کنید.
- **بی‌صبری در کار تیمی**: بگید که گاهی ممکنه برای رسیدن به نتایج سریع بی‌صبر بشید، اما دارید یاد می‌گیرید که به فرآیند تیمی احترام بگذارید.

### نکته‌ها:
1. **صادق باشید**: همیشه صادقانه نقاط قوت و ضعف خودتون رو بیان کنید. این اعتماد به نفس شما رو نشون می‌ده.
2. **روی بهبود تمرکز کنید**: برای نقاط ضعف، همیشه توضیح بدید که چه اقداماتی برای بهبود انجام می‌دید.

امیدوارم این راهنمایی‌ها بهتون کمک کنه تا به بهترین شکل خودتون رو معرفی کنید. موفق باشید! 🌟💖

هوش مصنوعی یا artificial intelligence شاخه ای از علوم رایانه است که هدف اصلی آن تولید ماشین‌های هوشمندی است که توانایی انجام وظایفی که نیازمند به هوش انسانی است را داشته باشد. هوش مصنوعی در حقیقت نوعی شبیه سازی هوش انسانی برای کامپیوتر است و منظور از هوش مصنوعی در واقع ماشینی است که به گونه ای برنامه نویسی شده که همانند انسان فکر کند و توانایی تقلید از رفتار انسان را داشته باشد. این تعریف می تواند به تمامی ماشین هایی اطلاق شود که بگونه‌ای همانند ذهن انسان عمل می‌کنند و می‌توانند کارهایی مانند حل مسئله و یادگیری داشته باشند.

اووو مرسییی چه باحال بود واقعا لطف کردی

خواهش می‌کنم! خیلی خوشحالم که براتون مفید و جالب بود. 🌟😊

اگه باز هم سوالی دارید یا نیاز به راهنمایی بیشتری دارید، هر زمان که بخواید من اینجا هستم. موفقیت‌هاتون رو از همین حالا تبریک می‌گم و امیدوارم همیشه بهترین‌ها رو تجربه کنید! 💖💬

مراقب خودتون باشید و لحظات خوبی رو سپری کنید! 🌼💪

هوش مصنوعی یا artificial intelligence شاخه ای از علوم رایانه است که هدف اصلی آن تولید ماشین‌های هوشمندی است که توانایی انجام وظایفی که نیازمند به هوش انسانی است را داشته باشد. هوش مصنوعی در حقیقت نوعی شبیه سازی هوش انسانی برای کامپیوتر است و منظور از هوش مصنوعی در واقع ماشینی است که به گونه ای برنامه نویسی شده که همانند انسان فکر کند و توانایی تقلید از رفتار انسان را داشته باشد. این تعریف می تواند به تمامی ماشین هایی اطلاق شود که بگونه‌ای همانند ذهن انسان عمل می‌کنند و می‌توانند کارهایی مانند حل مسئله و یادگیری داشته باشند.

کاراموزی حسابداری

نقاط قوت بگو پشتکار دارم 

سروقت میام سرکار،تلاشگرم، باهمکارهام دوستی میکنم 

نقاط ضعف بگو،صبحا ممکنه بی حال باشم،زود اعتماد نمیکنم،شوخی توی محیط کارم،

رعایتشونم بکناا

):I told you i was sad