2777
2789

من ک همه جوره خوب بودم براش 

هیچوقت هیچوقت بهش خیانت نکردم حای در حد نگاه کردن ب کسی 

همیشه همه‌جور ساختم باهاش تو بی پولی هاش تو دعواها تو مشکلات هیچوقت از زندگیم قهر نکردم هزار جور بلا سرم آورده موندم و موندم 

دلم گرفته 

خیلی حال روحی داغونی دارم 

همش از خونه فراریه من ک چیزی ازش نخاستم من ک طلا نخاستم ماشین نخاستم خونه نخاستم مسافرت نخاستم تفریح لاکچری نخاستم من ک کمو کسری نداشتم ن ظاهری ن اخلاقی من ک خانواده معمولی داشتم اون چرا با من این کار رو میکنه ؟

چرا منو نمیخاد دلم مثل گلوله آتیشه بچه شیر میدم آروم اشکام میریزه ولی بروز نمیدم مادرم ناراحت نشه 

چرا من باید از محبت همسرم محروم باشم ؟ هیچ جوره راه نمیده 

مگه من چقدر بدم ک اون منو نمیخاد ؟ ک حتی حاضر نیست ۲ ساعت تو خونه با من و بچه ها وقت بگذرونه ؟ چقدر آب بشم گریه کنم خون دل بخورم چیکار کنم هرررر راهی ک فکر کنید امتحان کردم اون منو نمیخاد زبونی میگه وقتی پای عمل ک میرسه هیچ هیچ برای عالم و آدم وقت داره الا من حالم از زندگیم بهم میخوره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میفهمم حالتو؛ میدونم اشتباه میکنه باید الان پیش شما باشه شاید یاد نگرفته که همیشه زبانی مؤثر نیست و گاهی باید عملی هم باشه. الان به دل نگیر خسته ی و ناراحت یه دل سیر گریه کن بعدش خیلی سبک میشی.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

الهی بگردم

تازه زایمان کردی و حالت بهمین خاطر بده

کار همسرت رو توجیه نمی کنم،وظیفه ی مرد هست ک بعد زایمان خیلی بیشتر وقت بذاره برا همسرش

منم سر زایمان پسرم اشکام می ریخت،غذا می خوردم،یا ب بچه شیر میدادم،دلم ب حال مادرمم می‌سوخت ک این حالمو میدید

ن ک بگم همسرم بده،دقیقا همین حس شما رو دلشتم،فک می کردم حالا دیگه منو دوست نداره

هر وقت یادم میاد و گله می کنم می گه اشتباه می کنی....

ان شاالله شمام حالت خوب بشه،نذار طولانی بشه این حست،برو دکتر حتماً