2777
2789

اول از همه بگم شوهرمو خیلی دوست دارم با این همه کارایی که می‌کنه دوستش دارم هنوزم

من 22سالمه شوهرم 28سالشع5ساله ازدواج کردیم اوایل خییلی دوستم داشت بهم توجه داشت ..

بخاطر دیر اومدناش بهش گیر میدادم چندبارم تو گوشیش شماره دختر دیدم و دعوا راه انداختم و قعرو قهر...

اینقد قهر کردم باهم سرد بودیم ک هنوزم این عادت سر جفتمون موند

ولی بازم شبا دیر میاد خونه حتی شامشم بیرون میخوره من با مامانش زندگی میکنم دوتا پسرم دارم 

خیلی از هم دوریم ن حرفی ن هیچی..مث دوتا غریبه ..

من هر کاری میکنم دلم باهاش صاف نمیشه ولی دوستش دارم 

اونم کلا نصبت بهم بی تفاوت شده براش مهم نیستم ..

دارم همینجوری میگذرونم فق ب امید اینکه خوب میشه ان شاءالله 😔

خیلی سخته عرچی بگم کمه 

لطفا از تجربه هاتون بگید شاید ب دردم بخوره

اونم کلا سرده باعام همینجوری عادت کرده منم همینطور ب نظرتون میشه این رابطه رو باز گرم کرد و خوب بشیم😔🙁

اگه من ب تنهایی تلاش کنم جواب میده..

میشه دعامم بکنید شوهرم و زندگیم خوب بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعی کنید یه کاری کنید ادامه دار نباشه اینطور رابطه .سعی کن به خودت نزدیکش کنی.باید تا حالا متوجه شده باشی نسبت به محبت نرم‌تر میشه یا نه

برای آرامش دلم یه صلوات بفرستید.
سعی کنید یه کاری کنید ادامه دار نباشه اینطور رابطه .سعی کن به خودت نزدیکش کنی.باید تا حالا متوجه شده ...

متوجه نشدم چون نمیدونم چجوری شروع کنم حتی امتحانم نکردم

عزیزدلم سعی کن تغییر رواز خودت شروع کنی برای گرم کردن رابطه،، قهر و غر زدن چاره کار نیست بهش حس اقتدار بده جوریکه فکر کنه واسش مهمی براش زبون بریز صحبت کن نازکن  ولی وراجی وزیاده روی نداشته باش وارد خونه که میشه فکرکن همون پسره که اولین باردیدیش وقند سردلت ابشده مطمینم اینوادامه بدی وخسته نشی اون هم دلگرم میشه به اینکه زود بیاد خونه و پیشت باشه وکم کم درست میشه این رابطه

عزیزدلم سعی کن تغییر رواز خودت شروع کنی برای گرم کردن رابطه،، قهر و غر زدن چاره کار نیست بهش حس اقتد ...

ان شاءالله که بتونم خیلی سختمه فک میکنم نمیتونم یا بگم پرو میشه یا بگم فک کنه های مالی میکنم😂😂

متوجه نشدم چون نمیدونم چجوری شروع کنم حتی امتحانم نکردم

منظرم اینه ببین میتونی با محبت بهش نزدیک بشی با درست کردن غذای مورد علاقه اش با همدلی کردن .دیگه باید متوجه شده باشی بعد از ۵ سال که چطوری میتونی بهش نزدیک بشی سعی کن بهش غر نزنی ایراد نگیری تا رابطتون بهتر بشه

منظرم اینه ببین میتونی با محبت بهش نزدیک بشی با درست کردن غذای مورد علاقه اش با همدلی کردن .دیگه بای ...

عر چی‌ک دیدم هیچی نگم یعنی ؟ اینهمه وقته بهش گفتم بهتر ک‌نشد هیچ بدتر شد

عر چی‌ک دیدم هیچی نگم یعنی ؟ اینهمه وقته بهش گفتم بهتر ک‌نشد هیچ بدتر شد

گآهی بی تفاوت بودن هم خوبه نه اینکه بهش بی تفاوت باشی یعنی میاد خونه باز با روی خوش برخورد کن و بگو بخند داشته باش تا شرمنده بشه

اره بعضی وقتا کلا کم‌میارم

عزیزم طبق نوشته هات رفتارهای خودت بیشتربهسردی زندگیت دامن زده ویهجوری باخودتو شوهرت وزندگیت لج کردی مردهارونباید فراری داد باید جذب کرد برای همینه که یه زن باید جذاب و فریبنده باشه پسس هنوز هم دیر نشده از امشب شروع کن قهر وغرزدن ممنوع با محبت و لبخند و مهربونیت درستش کن غرور رو بزار کنار زندگیت حیفه دختر جون عکس الکل شوهرت روهم تگ کن وبیابگو بهم

2810