2777
2789
عنوان

شما بودین چی میگفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 18 پست
بلد نیستم .بلد بودم که رو خودم کار میکردم اونم از خودم یاد می‌گرفت.موندم چطوری تو این بل بشو جان سال ...

از مشاوره کمک بگیر عزیزم برای بچه ات 

به بچه ات بگو اولویت خودت هستی بگو اگر دوست نداری وسیله ات به کسی بدی بگو نه نمیدم اگر گفت قهر میکنه اصلا ناراحت نشو چون اون کارش اشتباهه نباید وسایل دیگران رو بخواد برداره 

یا بگو وسیله میخوای بدی بگو فقط به عنوان قرض میدم بعدا باید بهم بدی 

اینجوری بچه همش میخواد همه رو راضی نگه داره حتی به قیمت ناراحت شدن خودش و بعد تو دلش غصه میخوره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از مشاوره کمک بگیر عزیزم برای بچه ات به بچه ات بگو اولویت خودت هستی بگو اگر دوست نداری وسیله ات به ک ...

درسته .والله میگم.بهش .دیروز نتونستم به کسیکه میخواست مهمون بیاد نه بگم.کل برنامه هام بهم ریخت.کلی خودخوری کردم.بچمم میدید .داره ازم یاد میگیره.من خودم مشکل دارم.تو سعی کن مثل من نشی.من همه سوارم شدن .نمیتونم نه بگم.حتی همسرم.حتی بچهام.از خواب شیرین بیدارم میکنن.آب می‌خوان.حالا اینا پاره تنم هستن .خودخوری نمیکنم .ولی خاله م مثلاً از این پیجها زده کلی لوازم آرایشی بدرد نخور بهم فروخت .واااای دیگه از خودم بدم میاد

درسته .والله میگم.بهش .دیروز نتونستم به کسیکه میخواست مهمون بیاد نه بگم.کل برنامه هام بهم ریخت.کلی خ ...

منم اینجوری بودم یکم تغییر کردم 

مثلا وقتی یکی میخواد زیادی بهم چیز بفروشه یاد گرفتم بگم اینو دوست ندارم خوشم نمیاد یا میگم بزار برم یه مشورت بگیرم اگه اوکی بود مزاحمت میشم یا میگم بچه دارم عجله دارم باید برم شماره یا پیجت بده انلاین ازت میخرم 

یا مهمان میخواد بیاد قبلا اوکی میدادم الان میگم گرفتارم فرداشب بیاین یا فلان روز منتظرتونم 

قبلا زنگ میزدم به همه حال احوال الان اگه زنگ زدن میزنم نزدن نمیزنم 

خلاصه هم رو خودت کار کن هم بچه هات خیلی تو این دوره مهمه اگر نمیتونی از شوهرت بخواه بهشون یاد بده