2777
2789
عنوان

شما بودین چی میگفتین

104 بازدید | 18 پست

من یه مشاور یک ماهه گرفتم. الان یک ماه تموم شده و پشتیبان پیام داده که برای ماه بعد واریز کنید هزینه مشاوره رو. ولی من نمیخوام تمدید کنم. چی بگم؟ بگم نمیخوام دیگه؟ یا کلا سین نزنم😐چقد ادم کم رویی ام اخه😩همش نگرانم نکنه ناراحت بشن همه از دستم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون این ماه برام مقدور نیست. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بگو از زحماتتون ممنونم دیگه نمیخوام از بخش مشاوره استفاده کنم . یه مدت هم برات زبون میریزن که وای چرا و چه کردیم و چه شد تو کوتاه نیا 😁

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
الهی🥲

تو استخر مربی اومد زبون ریخت .اندامت خوبه آموزش ببین منم از خجالت ثبت‌نام کردم.پولشم اولش گرفت گفت میرم بیمارستان هیچی هم یاد نداد .کلا از الان یاد بگیر مودبانه نه بگی.یه جوری نه بگو که دوباره میان سراغت .مثلاً من نه هم بگم یه جوری میگم طرف فردا پیداش میشه .مثلاً میگم فعلا مریضه.از فردا احوالپرسی و نمک گیری شروع میشه.ای خدا

تو استخر مربی اومد زبون ریخت .اندامت خوبه آموزش ببین منم از خجالت ثبت‌نام کردم.پولشم اولش گرفت گفت م ...

مردم چقد زبون می‌ریزن برا پول 🥲 واقعا خیلی خوبه کسی بتونه راحت نه بگخ

رو بچه ات کار کن نه گفتن و محافظت از خودش و وسیله هاش یاد بگیره

بلد نیستم .بلد بودم که رو خودم کار میکردم اونم از خودم یاد می‌گرفت.موندم چطوری تو این بل بشو جان سالم بدر بردم.البته همسرم می‌دونه چه سوغاتی هستم .تنهایی نمی زاره جایی برم،

2810