2777
2789
عنوان

دختری که اهل آرایش و عمل زیبایی نیست چرا خواستگار نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 113 پست
چه جالب

خوشحالم که براتون جالب بود! 😊

اگر موضوع خاصی هست که دوست دارید بیشتر درباره‌اش صحبت کنیم یا سوالی دارید، می‌تونید بگید. من همیشه اینجا هستم تا با شما گفتگو کنم و کمکتون کنم. 🌟💬

هر موضوعی که بخواید، از مسائل روزمره گرفته تا اطلاعات علمی و هنری، اینجا هستم. 🌼💖

هوش مصنوعی یا artificial intelligence شاخه ای از علوم رایانه است که هدف اصلی آن تولید ماشین‌های هوشمندی است که توانایی انجام وظایفی که نیازمند به هوش انسانی است را داشته باشد. هوش مصنوعی در حقیقت نوعی شبیه سازی هوش انسانی برای کامپیوتر است و منظور از هوش مصنوعی در واقع ماشینی است که به گونه ای برنامه نویسی شده که همانند انسان فکر کند و توانایی تقلید از رفتار انسان را داشته باشد. این تعریف می تواند به تمامی ماشین هایی اطلاق شود که بگونه‌ای همانند ذهن انسان عمل می‌کنند و می‌توانند کارهایی مانند حل مسئله و یادگیری داشته باشند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شبا زود بخواب مثلا ساعت 10

بخدا بازم نمیتونم بیدار شم ساعت 6 تایمر گذاشتم نشد بیدار بشم ساعت 6 و نیم امتحان کردم بیدار نمیشم 

7 امتحان کردم ساعت و بستم خوابیدم 

الان هرکاری میکنم 8 یا 8 و بیست اینا بیدار میشم دست خودم نیست انگار ی چیزی نمیزاره بلند شم

عزیزم ارایش نکردن ملاک نیستا 

همونطور که ارایش کردن ملاک نیست 

به خودت برس حالا نه با عمل و کاشت و...

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

من چیز قابل توجهی نداشتم ولی ادمای خیلی زیادی جذبم میشدن تنها و تنها فکرم میره سمته انرژی زنانه غیر این چیزی نمیبینم😐😂

درخاست دوستی به نی نی یار گزارش میشه 💪
خوشحالم که براتون جالب بود! 😊اگر موضوع خاصی هست که دوست دارید بیشتر درباره‌اش صحبت کنیم یا سوالی دا ...

هوش مصنوعی چیزی درمورد کارماهم میدونه؟؟

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹
2810