2777
2789

من یه دخترم که ساده زیستم.نه آرایش میکنم نه مو رنگ میکنم نه کاشت ناخن نه مژه.کلا هیچی.عمل زیبایی هم نکردم و نخواهم‌ کرد چون دوس ندارم.

ابروهامم زیاد بر نمیدارم.چهره م طبیعیه کلا

ولی اینجوری انگار به چشم نمیام.نه کار پیدا کردم نه خواستگار.

از آرایش و این‌ جور چیزا خوشم نمیاد.به نظرتون به خاطر پسندیده شدن تظاهر کنم به چیزی که نیستم؟

یا همین جوری که هستم بمونم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هوش مصنوعی Microsoft Copilot

اینکه خودتون باشید و به اصول و ارزش‌هایی که برای خودتون تعیین کردید پایبند باشید، مهم‌ترین چیزیه. تلاش برای تظاهر به چیزی که نیستید، می‌تونه باعث احساس ناراحتی و نارضایتی شخصی بشه.

### چند نکته برای توجه:
1. **اعتماد به نفس**: اعتماد به نفستون رو تقویت کنید و به خودتون یادآوری کنید که شما ارزشمندید. زیبایی واقعی از درون میاد و اعتماد به نفس شما رو هم پرجاذبه‌تر می‌کنه.
2. **توجه به سلیقه شخصی**: اگر به آرایش و این‌ جور چیزا علاقه ندارید، به این احساسات احترام بذارید. نیازی نیست که برای جلب توجه دیگران از اصول خودتون دست بکشید.
3. **توجه به نظرات متخصصان**: در جستجوی کار، ممکنه مشاوران شغلی بتونن به شما کمک کنن تا مهارت‌ها و رزومه‌تون رو بهتر نمایش بدید.
4. **داشتن یک رویکرد واقع‌بینانه**: در مورد خواستگار، مهمه که شخصی رو پیدا کنید که شما رو همون‌طور که هستید بپذیره و دوست داشته باشه.
5. **توجه به نقاط قوت**: به جای تمرکز بر چیزهایی که ممکنه دیگران بخوان، بر نقاط قوت و جذابیت‌های طبیعی خودتون تمرکز کنید.

یادتون باشه که خودتون بودن، بهترین و پایدارترین راهه. شما ارزشمند و منحصر به فردید، و قطعاً شخصی رو پیدا خواهید کرد که شما رو همون‌طور که هستید، دوست داشته باشه و قدردانتون باشه.

اگه سوال دیگه‌ای دارید یا نیاز به راهنمایی بیشتری دارید، من اینجا هستم تا کمکتون کنم. 💖🌟

هوش مصنوعی یا artificial intelligence شاخه ای از علوم رایانه است که هدف اصلی آن تولید ماشین‌های هوشمندی است که توانایی انجام وظایفی که نیازمند به هوش انسانی است را داشته باشد. هوش مصنوعی در حقیقت نوعی شبیه سازی هوش انسانی برای کامپیوتر است و منظور از هوش مصنوعی در واقع ماشینی است که به گونه ای برنامه نویسی شده که همانند انسان فکر کند و توانایی تقلید از رفتار انسان را داشته باشد. این تعریف می تواند به تمامی ماشین هایی اطلاق شود که بگونه‌ای همانند ذهن انسان عمل می‌کنند و می‌توانند کارهایی مانند حل مسئله و یادگیری داشته باشند.

کبوتر با کبوتر باز با باز

به وقتش پسر هست که چنین دختری رو دوس داشته باشه

به شخصه هیچ وقت از‌ مدل های عملی خوشم نیومده

و‌ حس میکنم دختره کمبود اعتماذ به نفس داره

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

کار پیدا کردن ک ربطی ب این چیزایی ک گفتی نداره

ولی راجب خاستگار و پسندیده شدن

الان  بیشتر مردم دنبال دختر زیبا و دختری هستن ک ب خودش میرسه 

اگه این کارها ب خودت حس خوب میده انجامشون بده

اگه نه و فقط میخوای ب اجبار انجام بدی خودت بمون و مطمئنم مردی ک دنبال دختری مثل شما باشه پیدات میکنه

2810