2777
2789

مامانم که یبار میگ ازدواج کن یبار باز میگ ازدواج نکن احساس میکنم کلا خودخواهه کلا حرفش اینکه ازدواج نکن منم دلم میخواد ازدواج کنم با توجه به فشار هایی گه رومه دلم میخواد یه همدم واقعی داشته باشم اونم نه با هرکسی آدم خوب ولی مامانم میگ همه خیانتکار خب میگم وقتی فاز منفی میدی دختر پررویی نیستما ولی خب اعصابم خرد میشه کلا برام تصمیم میگیرن حتی نظرمو نمی‌پرسن مامانم ک همینجوری میگ دخترم قصد ازدواج نداره درسشو بخونه تو سن ۲۲ سالگی خب منم آدمم نیاز دارم تنهام هستم نه آبجی ونه داداشی 

شما باشین چیکار میکنین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه کیس خوبیه روش فکر کن و قبل تر ازینا باید دوسش داشته باشی

اصلا مامانم اینا نمیزارن طرف بیاد خواستگاری باهاشون رودررو شم کلا جدی نمیگیرن بجای منم تصمیم میگیرن مامانمم ک کلا یه دنده😑

اصلا مامانم اینا نمیزارن طرف بیاد خواستگاری باهاشون رودررو شم کلا جدی نمیگیرن بجای منم تصمیم میگیرن ...

باهاش حرف بزن بگو مامان من به سنی رسیدم که تو این مورد باید خودمم نظر بدم و الانم به این نتیجه رسیدم که دوست دارم خانواده تشکیل بدم

خدایا شکرت❤🌹
زوده عزیزم تو ازدواج خبر خاصی نیست الان از لحاظ مالی مستقل هستی ؟درست تموم شده ؟پس انداز داری ؟حداقل ...

زود ک نیست بنظرم 

ولی خب منکه پسر نیستم بعدشم سرکار ک به اینصورت نمیزارن برم حتی تو این زمینه ام جدی نمیگیرن کلا من براشون شوخیم شاید اشتباه ار رفتار من بوده ک مامانمو ب خودم وابسته کردم 

درسام میخونم درس ک تمومی نداره میخوام تا دکتری انشاالله ادامه بدم 

باهاش حرف بزن بگو مامان من به سنی رسیدم که تو این مورد باید خودمم نظر بدم و الانم به این نتیجه رسیدم ...

والا خب یجورایی روم نمیشه اینجوری صحبت کنم شاید باهام تند برخورد کنه  بنظرم کلا مامانمم تصمیماش عاقلانه نیست درکش میکنم ولی اوشون منو درک نمیکنه 

زود ک نیست بنظرم ولی خب منکه پسر نیستم بعدشم سرکار ک به اینصورت نمیزارن برم حتی تو این زمینه ام جدی ...

نمی دونم 

بستگی به سک زندگی ادم داره 

من خودم دوست دارم به این حداقل هر کدوم از اینا برسم بعد اصلن به ازدواج فکر کنم 

چون کلن جوری بزرگ شدم که انتخاب کنم نه انتخاب بشم 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
2810